Duplex 240 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 365.000
  • 5
  • 240
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Εάν ονειρευόσασταν ποτέ να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, με μια ευρύχωρη βεράντα και κήπο μόνο για εσάς, τότε αυτή η μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας! Αυτή η μεζονέτα αποτελείται από το χώρο εισόδου, ένα σαλόνι με τραπεζαρία, την κουζίνα, μία αποθήκη και 1 W.C.
Μοναδικής αισθητικής ακίνητο με τζάκι εντός του καθιστικού και μεγάλες μπαλκονόπορτες που πλημμυρίζουν με φως το χώρο και οδηγούν απευθείας στο μπαλκόνι στον πρώτο όροφο και στον κήπο από το ισόγειο. Στον επάνω όροφο συναντάμε ένα μπάνιο, τρεις ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες με απεριόριστη θέα στον Θερμαϊκό κόλπο και τη Θεσσαλονίκη, ενώ όλα τα υπνοδωμάτια συνδέονται επίσης με βεράντα. Αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Επιπλέον παροχές: Βοηθητική κουζίνα στον κάτω όροφο και δεύτερος χώρος σαλονιού προς οποιαδήποτε χρήση. Τοποθετημένο σε ένα ήσυχο μέρος στην καρδιά του Πανοράματος, με έντονη την αίσθηση γειτονιάς, αλλά μόλις λίγα μέτρα μακριά από την τοπική αγορά, μεγάλα σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καφετέριες, κλπ. Σε κοντινή απόσταση από τη λεωφόρο Κομνηνών, 5 λεπτά με τα πόδια από τη στάση λεωφορείων και 5 λεπτά από τα τοπικά σχολεία.
Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Πανόραμα
Τοποθεσία: Το Πανόραμα βρίσκεται ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του όρους Χορτιάτη και σε υψόμετρο 250 μέτρων.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Πανόραμα λόγω της εκπληκτικής του θέσης καθώς βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος, με πανοραμική θέα σε όλο τον θερμαϊκό κόλπο θεωρείται μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της ευρύτερης περιοχής προσφέροντας πληθώρα κατοικιών υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής.
Η περιοχή διαθέτει επίσης δικό της (δημοτικό) θερινό κινηματογράφο, πισίνα και γυμναστήριο ολυμπιακών προδιαγραφών. Το Πανόραμα φιλοξενεί τρία δημόσια σχολεία, ένα γυμνάσιο καθώς και πολλά ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων.
Προσβασιμότητα: Το Πανόραμα είναι μόλις 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η δημόσια συγκοινωνία προς το κέντρο της πόλης και προς άλλες περιοχές γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ.
Επενδυτική Δύναμη: Το Πανόραμα διατηρεί υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον. Είναι μια αμιγώς οικιστική περιοχή μεσαίων και υψηλών εισοδημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών και μονοκατοικιών, αποτέλεσμα της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης της χώρας μέχρι πρόσφατα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RV0R - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 365.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή