Ρετιρέ 240 τμ με μπαλκόνι, Κέντρο, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 2.350.000
  • 4
  • 240
  • 3
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στο ένα και μοναδικό, γωνιακό Filyres Penthouse 2ου ορόφου, σε ένα πραγματικά εξαιρετικό ακίνητο που βρίσκεται στη γεμάτη ζωή καρδιά της Κηφισιάς. Αυτή η πολυτελής και ευφάνταστα σχεδιασμένη κατοικία εκτείνεται σε 240 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας έναν τέλειο συνδυασμό κομψότητας, άνεσης και εκπληκτικής θέας σε πράσινο.
Καθώς μπαίνεις σε αυτή την ιδιαίτερη κατοικία, αιχμαλωτίζεσαι αμέσως από το φωτεινό και ψηλοτάβανο σαλόνι με μαρμάρινο δάπεδο. Σε παρακινεί να βυθιστείς στη γαλήνια ατμόσφαιρα που προσφέρει το εντυπωσιακό τζάκι σε συνδιασμό με την εικόνα του γαλάζιου ουρανού και των καταπράσινων φιλύρων απο τα παραθυρα.
Αυτό το διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες του απαιτητικού αγοραστή που εκτιμά έναν αρμονικό συνδυασμό πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς.
Η ξεχωριστή κουζίνα, που συνδέεται με μια κομψή τραπεζαρία, προσφέρει έναν ευέλικτο χώρο που θα μπορούσε εύκολα να χρησιμεύσει ως τρίτο υπνοδωμάτιο εάν το επιθυμείτε. Αυτή η προσαρμοστικότητα διασφαλίζει ότι το ακίνητο μπορεί να καλύψει αβίαστα τις ανάγκες μιας οικογένειας.
Το Filyres Penthouse διαθέτει επιπλέον δύο κύρια υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του μπάνιο για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και άνεση. Το master bedroom έχει και walk-in closet. Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτού του ακινήτου είναι η μαρμάρινη βεράντα που περιβάλλει ολόκληρο το διαμέρισμα, επεκτείνοντας απρόσκοπτα τον χώρο διαβίωσης και δημιουργώντας έτσι μια σύνδεση με τον εξωτερικό χώρο.Εδώ πρέπει να προσθεθεί και η αποκλειστική χρήση της ταράτσας και του δώματος περίπου 25τμ.
Διαθέτει επίσης μια κλειστη θέση πάρκινγκ και μια άνετη αποθήκη.
Tο Filyres Penthouse είναι μια εξαιρετική και ασυναγώνιστη ιδιοκτησία που αποτυπώνει την ουσία της πολυτελούς διαβίωσης. Η προνομιακή του τοποθεσία, ο εξαιρετικός σχεδιασμός και η απρόσκοπτη αλληλεπίδραση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων το καθιστούν ένα πραγματικά εντυπωσιακό κόσμημα που περιμένει έναν απαιτητικό αγοραστή που αναζητά την επιτομή της πολυπλοκότητας και της αποκλειστικότητας στην καρδιά της Κηφισιάς.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SI9K - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1986
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή