Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΜαραθώναςΜικράς Ασίας 19007
  • € 27.000
  • 330
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2024
Περιγραφή
Πωλείται σε εξ αδιαιρετου εκταση 2000 στρεμματων, οικόπεδο 330μ2, με πέτρινο κτίσμα 20μ2 και πρόβλεψη για υποσκαφη αποθήκη 20μ2, στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα, οικισμός Παντειος Πολιτεία. Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο και έχει κανονικά τίτλους ιδιοκτησίας.
Το κτίσμα είναι σε διαδικασία οριστικης τακτοποιησης καθώς με βάση τους τελευταίους δασικούς χάρτες η περιοχή έχει απόχαρακτηριστεί από δασική και έχουν ήδη ξεκινήσει να εκδικαζονται αντιρρήσεις.Η τακτοποίηση θα πληρωθεί απο τον πωλητή κατά την προκαταβολή , ύστερα απο συννενόηση με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή. Το ποσό που απαιτείται για την τακτοποίηση είναι 3.000€

Το οικόπεδο αποτελεί και επενδυτική ευκαιρία καθώς υπολογίζεται πως όλος ο οικισμός θα ενταχθεί άμεσα στο σχέδιο πόλης. Διαθέτει, barbeque, δεξαμενή νερού, υπόγειο ηχομονωτικο χώρο όπου στεγάζει τη γεννήτρια ρεύματος, και καμινάδα για χρήση ξυλοσομπας. Έχει πανοραμική θέα στο κοπιλατοδρομιο του Σχοινιά.
Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την λεγόμενη ανατολική Ριβιέρα, καθώς έχει εγκριθεί προϋπολογισμός για την ανάπλαση όλης της περιοχής που θα έχει και αρχαιολογικό ενδιαφέρον.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέες μας αγγελίες .

https://www.youtube.com/channel/UCY93CoY5bQNcrY3589xgnjg

Like us at Facebook:
https://www.facebook.com/mykidsinsurance?locale=el_GR
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-4815857
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
330 m²
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 27.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή