Duplex 167 τμ, Κέντρο, Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
  • € 342.000
  • 5
  • 167
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
#Ρέθυμνο #Παλιά_Πόλη
#Πωλείται Μεζονέτα 166,69τ.μ.
Τιμή: 342.000€

Στην πανέμορφη ενετική Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου, σε τοποθεσία κοντά στο κέντρο της αγοράς, βρίσκεται αυτή η μεζονέτα των 166,69τ.μ. και 3ων επιπέδων.

Πρόκειται για ένα γωνιακό κτίσμα, σε πολύ καλή κατάσταση με παραδοσιακό χαρακτήρα. Αποτελείται στο ισόγειο από ένα μπάνιο και ένα WC. Από την εσωτερική σκάλα μπορεί κανείς να ανέβει στον πρώτο όροφο, όπου υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο, μια ανεξάρτητη κουζίνα, 1 WC και ένα ακόμα δωμάτιο που θα μπορούσε να έχει χρήση υπνοδωματίου, γραφείου, καθιστικού κλπ και το οποίο έχει κλιματιστικό.

Συνεχίζοντας στον 2ο όροφο του σπιτιού, βρίσκει κανείς ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με κλιματιστικό και παράθυρο, ένα μικρότερο υπνοδωμάτιο με πρόσβαση σε μπαλκόνι και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με πρόσβαση σε μπαλκόνι.

Συνεχίζοντας από την εσωτερική σκάλα, μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στην ταράτσα του σπιτιού, η οποία έχει καταπληκτική θέα στο φρούριο της Φορτέτζας, του Μιναρέ και της ευρύτερης περιοχής.

Το σπίτι έχει έντονα Ενετικά και Οθωμανικά χαρακτηριστικά, έχει άριστα διατηρημένα μωσαϊκά πατώματα και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια.

Είναι κατάλληλο τόσο για ιδιοκατοίκηση, όσο και για τουριστική εκμετάλλευση. Το να επενδύσει κανείς στην όμορφη Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου, είναι μια επιλογή με πολύ καλές προοπτικές και αποδόσεις. Η Παλιά Πόλη είναι μια ζωντανή πόλη με τουρισμό όλο τον χρόνο, αλλά και πολλούς μόνιμους κατοίκους, θεωρείται ένα κόσμημα, ένα αξιοθέατο του νομού Ρεθύμνου, βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων και προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κανείς είτε ως επισκέπτης είτε ως μόνιμος κάτοικος.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1571036 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
167 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 342.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή