Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΘέρμηΘέρμη - Κέντρο
  • € 4.000.000
  • 2.500
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 542 - Θέρμη Θέρμη - Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο κτίριο επαγγελματικό ισόγειο συνολικής επιφάνειας 2500 τ.μ. . Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένο το 2011 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, θέα σε πλατεία, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, συναγερμό, εσωτερική σκάλα, δομημένη καλωδίωση, ανελκυστήρα φορτίων, ράμπα εκφόρτωσης - Τιμή: 4.000.000 € (Κωδικός γραφείου 1484491)
Το κτίριο αποτελεί ιδανική επιλογή για εταιρίες και εμπορικά καταστήματα, είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και βρίσκεται στην ταχέως αναπτυσσόμενη εμπορική περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Έχει συνολική επιφάνεια 2500 τ.μ. (υπόγειο, ισόγειο, πρώτος και δεύτερος όροφος) και αποτελείται από 14 ανεξάρτητους χώρους γραφείων και καταστημάτων που ξεκινούν από 106,00 τ.μ έως 250,00 τ.μ.. Στον προαύλιο χώρο υπάρχουν 35 θέσεις στάθμευσης, με συνολική επιφάνεια οικοπέδου 2.200 τ.μ.. Ξεχωρίζει με την πολυτελής κατασκευή του και έχει εύκολη πρόσβαση σε κεντρικό δρόμο. Στο κτίριο έχει γίνει εσωτερική και εξωτερική επένδυση φυσικού γρανίτη με μηχανική στήριξη γερμανικής τεχνολογίας, εξ’ολοκλήρου θερμομόνωση 5 εκ. fibran, 2 ασανσέρ Otis, κουφώματα αλουμινίου με θερμομονωτικό υαλοπίνακα Stop Sol και κεντρική εγκατάσταση θέρμανσης/ψύξης με δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.  Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Η Υπόδειξη από 1 έως και 3 ακίνητα επιβαρύνεται με το ποσό των 10€. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
542 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
2.500 m²
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 4.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή