Duplex, νέα, 170 τμ, Νικήτη, Σιθωνία

Σιθωνία
  • € 450.000
  • 5+
  • 170
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Καλωσορίσατε στο εξοχικό σπίτι των ονείρων σας, μια μοντέρνα τριώροφη μεζονέτα που συνδυάζει αρμονικά τη φύση και τη σύγχρονη πολυτέλεια, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές αποδράσεις.

Καθώς μπαίνετε στη μεζονέτα, ένας φιλόξενος χώρος υποδοχής με μοντέρνες γραμμές και ανοιχτή διαρρύθμιση που θα σας εντυπωσιάσει αφού πρόκειται για έναν ευρύχωρο και ευάερο χώρο. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν τη φυσική φωτεινότητα του χώρου και σας δίνουν την δυνατότητα να απολαμβάνετε την ομορφιά του περιβάλλοντα χώρου.

Η μεζονέτα 170 τ.μ, εκτείνεται σε τρεις ορόφους, με τον δεύτερο και τρίτο όροφο να φιλοξενούν τέσσερα προσεγμένα υπνοδωμάτια που σχεδιάστηκαν με φροντίδα για να μεγιστοποιήσουν την άνεση προσφέροντας ένα γαλήνιο καταφύγιο για ξεκούραση και αναζωογόνηση.

Ο κήπος εκπληκτικός, στην καρδιά του βρίσκεται η πισίνα μοντέρνας και λητής αισθητικής. Είτε θέλετε να κάνετε ένα αναζωογονητικό κολύμπι, να απολαύσετε τον ήλιο, να οργανώσετε ένα μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα με φίλους και την οικογένεια, είτε να απολαύσετε ένα ήσυχο βράδυ κάτω από το αστέρια, αυτός ο μοντέρνος κήπος με την ιδιωτική πισίνα είναι ένας πραγματικός παράδεισος χαλάρωσης και κομψότητας.

Η παραλία, είναι μόλις λίγα βήματα μακριά, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ήρεμες βόλτες κατά μήκος της ακτής, αλλά και ιδιαίτερες βραδιές.

Βυθιστείτε στην πολυτέλεια, τη γαλήνη και την ξεγνοιασιά, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις σε αυτήν την εξοχική κατοικία.

To Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Η Σιθωνία δεν είναι μόνο ένας εκπληκτικός προορισμός διακοπών με καταπληκτικές παραλίες αλλά προσφέρει και εξαιρετικές ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα.

Όμορφα ακίνητα: Η Σιθωνία προσφέρει μια σειρά από όμορφα ακίνητα, όπως διαμερίσματα, μεζονέτες, βίλες και μονοκατοικίες. Πολλά από αυτά διαθέτουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τα βουνά ή τη γύρω ύπαιθρο.

Ανταγωνιστικές τιμές: Σε σύγκριση με άλλους προορισμούς της Μεσογείου, οι τιμές των ακινήτων στη Σιθωνία εξακολουθούν να είναι σχετικά προσιτές, καθιστώντας την ελκυστική επιλογή για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα.

Ισχυρή ροή εσόδων απο ενοίκια: Με τη φήμη της ως δημοφιλής τουριστικός προορισμός, η Σιθωνία έχει μια ισχυρή αγορά, προσφέροντας τη δυνατότητα για μια σταθερή ροή εσόδων από ενοικιάσεις των καταλυμάτων.

Αυξανόμενη ζήτηση: Καθώς περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν την ομορφιά της Σιθωνίας, η ζήτηση για ακίνητα είναι πιθανό να αυξηθεί, οδηγώντας ενδεχομένως σε μακροπρόθεσμα κέρδη.

Εύκολη πρόσβαση: Η Σιθωνία είναι εύκολα προσβάσιμη, με ένα διεθνές αεροδρόμιο σε κοντινή απόσταση και καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις με άλλα μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Υψηλή ποιότητα ζωής: Με την εκπληκτική φυσική ομορφιά και τη νόστιμη κουζίνα η Σιθωνία προσφέρει υψηλή ποιότητα ζωής τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες.

Ενδιαφέρεστε να επενδύσετε ή να πουλήσετε ακίνητα στη Σιθωνία; Η Engel & Völkers είναι εδώ να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία και να βρείτε το τέλειο ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SM4N - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή