Τριάρι νέο, ισόγειο, Νικήτη, Σιθωνία

Σιθωνία
  • € 250.000
  • 4
  • 90
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Γοητευτείτε από τo εξοχικό αυτό διαμέρισμα που βρίσκεται σε ένα μοντέρνο συγκρότημα σπιτιών, ειδικά σχεδιασμένο για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Με μια επιφάνεια 90 τμ η ευρύχωρη αυτή κατοικία παρέχει ένα άνετο και φιλόξενο χώρο διαβίωσης.

Ο σχεδιασμός του διαμερίσματος σύγχρονος, με λιτές γραμμές, και μεγάλα ανοίγματα, δημιουργεί έναν ευέλικτο χώρο για ψυχαγωγία με φίλους και την οικογένεια .

Διαθέτει τρία καλαίσθητα υπνοδωμάτια, προσφέροντας επαρκή χώρο για φιλοξενία επισκεπτών και για τις ανάγκες της οικογένειάς σας.

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτής της εξοχικής κατοικίας είναι ο ιδιωτικός κήπος, ένας χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας. Είτε προτιμάτε να χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο, να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ, είτε να οργανώσετε ένα υπέροχο μπάρμπεκιου, ο κήπος προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες.

Η τοποθεσία είναι πραγματικά εξαιρετική, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Με μια σύντομη βόλτα, θα βρεθείτε στις αμμώδεις ακτές, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο, να περπατήσετε κατά μήκος της ακτής ή να αφεθείτε σε διάφορα θαλάσσια σπορ.

Αποκτείστε αυτό το εξοχικό διαμέρισμα που με τον γοητευτικό του χαρακτήρα υπόσχεται αξέχαστες στιγμές και μια ζωή γεμάτη αγαπημένες αναμνήσεις.

Το παρόν είναι ενδεικτικό ακίνητο υπάρχουν διαθέσιμα και άλλα διαμερίσματα με παρόμοιες προδιαγραφές.

To Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Η Σιθωνία δεν είναι μόνο ένας εκπληκτικός προορισμός διακοπών με καταπληκτικές παραλίες αλλά προσφέρει και εξαιρετικές ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα.

Όμορφα ακίνητα: Η Σιθωνία προσφέρει μια σειρά από όμορφα ακίνητα, όπως διαμερίσματα, μεζονέτες, βίλες και μονοκατοικίες. Πολλά από αυτά διαθέτουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τα βουνά ή τη γύρω ύπαιθρο.

Ανταγωνιστικές τιμές: Σε σύγκριση με άλλους προορισμούς της Μεσογείου, οι τιμές των ακινήτων στη Σιθωνία εξακολουθούν να είναι σχετικά προσιτές, καθιστώντας την ελκυστική επιλογή για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα.

Ισχυρή ροή εσόδων απο ενοίκια: Με τη φήμη της ως δημοφιλής τουριστικός προορισμός, η Σιθωνία έχει μια ισχυρή αγορά, προσφέροντας τη δυνατότητα για μια σταθερή ροή εσόδων από ενοικιάσεις των καταλυμάτων.

Αυξανόμενη ζήτηση: Καθώς περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν την ομορφιά της Σιθωνίας, η ζήτηση για ακίνητα είναι πιθανό να αυξηθεί, οδηγώντας ενδεχομένως σε μακροπρόθεσμα κέρδη.

Εύκολη πρόσβαση: Η Σιθωνία είναι εύκολα προσβάσιμη, με ένα διεθνές αεροδρόμιο σε κοντινή απόσταση και καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις με άλλα μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Υψηλή ποιότητα ζωής: Με την εκπληκτική φυσική ομορφιά και τη νόστιμη κουζίνα η Σιθωνία προσφέρει υψηλή ποιότητα ζωής τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες.

Ενδιαφέρεστε να επενδύσετε ή να πουλήσετε ακίνητα στη Σιθωνία; Η Engel & Völkers είναι εδώ να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία και να βρείτε το τέλειο ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SMPS - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή