Duplex 242 τμ, Άνω Βριλήσσια, Βριλήσσια

Βριλήσσια
  • € 720.000
  • 5
  • 242
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Μεζονέτα 3ων επιπέδων συνολικής επιφάνειας 242 τ.μ, στα Βριλήσσια.
Αποτελεί μέρος συγκροτήματος 2 τριώροφων κτηρίων διαμερισμάτων και 4ων μεζονετών σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο ISV Architects.
Το ISV Αrchitects είναι ευρέως γνωστό για την ανθρωποκεντρική σχεδιαστική προσέγγιση που δίνει προτεραιότητα στην ενίσχυση της ανθρώπινης ευημερίας. Βασικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής του είναι η λεπτή χρήση του φυσικού και τεχνητού φωτός, η ευδιάκριτη και κατανοητή χωρική γεωμετρία ως κύριος παράγοντας για μια σωστή αρχιτεκτονική σύνθεση και η συγχώνευση των εσωτερικών με τους εξωτερικούς χώρους μέσω ελεγχόμενης διαφάνειας και ενιαίας λειτουργίας.
Στο πρώτο επίπεδο της κατοικίας συναντάμε ένα μεγάλο, ενιαίο χώρο που φιλοξενεί το σαλόνι με τζάκι και την τραπεζαρία. Το μεγάλο άνοιγμα επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι που είναι σε επαφή με τον κήπο. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα καθώς και WC επισκεπτών. Η σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο όπου βρίσκεται το μεγάλο master υπνοδωμάτιο, με δικό του μπάνιο, καθώς και 2 ακόμα ευρύχωρα υπνοδωμάτια που μοιράζονται το δεύτερο μπάνιο. Τα υπνοδωμάτια είναι ιδιαίτερα φωτεινά καθώς διαθέτουν μεγάλα ανοίγματα και πρόσβαση σε μπαλκόνι.
Στο κάτω επίπεδο συναντάμε ένα εξαιρετικά ευρύχωρο δωμάτιο με φυσικό φως, προερχόμενο από την μεγάλη μπαλκονόπορτα στη μια πλευρά του που εξασφαλίζει πρόσβαση στον κήπο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερο σαλόνι (playroom), γυμναστήριο ή χώρος εργασίας. Συμπληρώνεται από ένα άνετο υπνοδωμάτιο καθώς και 1 μπάνιο ενώ υπάρχει επίσης και δωμάτιο πλυντηρίου, που μπορεί να λειτουργήσει και σαν αποθηκευτικός χώρος.
Η κατοικία διαθέτει 1 ισόγεια, κλειστή θέση στάθμευσης καθώς και αποθήκη.
Το ακίνητο είναι κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, το ισόγειο και 1ος όροφος διαθέτουν δρύινα πατώματα, υπάρχει ασανσέρ που συνδέει τα όλα τα επίπεδα και η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου. Διαθέτει επίσης μονάδες κλιματισμού στα υπνοδωμάτια, διπλά τζάμια, τέντες, συναγερμό και πόρτα ασφαλείας.
Πρόκειται για ένα ιδανικό σπίτι για οικογένειες, με εύκολη πρόσβαση στην αγορά της περιοχής καθώς και στην Αττική Οδό και στούς σταθμούς Μετρό/Προαστιακού Σιδηροδρόμου.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τα Βριλήσσια απέχουν μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας και βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα πολυσύχναστα προάστια του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Πεντέλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Βριλήσσια είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με καλή ποιότητα ζωής. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς διαθέτει πολλά πάρκα και παιδικές χαρές και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλά διεθνή σχολεία. Δύο δημοφιλή κέντρα δραστηριοτήτων είναι οι κύριες πλατείες (η πλατεία Ηρώων και η πλατεία Αναλήψεως), γύρω από τις οποίες συγκεντρώνονται καφετέριες, κομψά εστιατόρια, μπουτίκ και τράπεζες.
Προσβασιμότητα: Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και εξυπηρετείται από δύο προαστιακούς σιδηροδρομικούς σταθμούς (το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και το σταθμό Πεντέλης) και ένα σταθμό μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας). Αρκετά λεωφορεία εξυπηρετούν προορισμούς σε γειτονικά προάστια καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς και η Εθνική Οδός απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η ιδανική επιλογή για εξαιρετική διαβίωση κοντά στο κέντρο της πόλης σε μια πολυτελή αστική περιοχή, με καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02Q8W6 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
242 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 720.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή