Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΜηχανιώναΑγίου Νικολάου 166, Νέα Μηχανιώνα 57004
  • € 990.000
  • 3.700
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2023
Περιγραφή
Οικόπεδο προς πώληση.

Περιοχή: Θεσσαλονίκη, Μηχανιώνα.
Τιμή: 990.000 €.
Οικόπεδο: 3.700 τ.μ.
Τοποθεσία: Κατά μήκος του κεντρικού δρόμου + με άμεση θέα στη θάλασσα.

Περιγραφή:

Αυτό το ευρύχωρο οικόπεδο στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη προσφέρει μια ασύγκριτη ευκαιρία για την υλοποίηση ενός αποκλειστικού ακίνητου έργου ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Το οικόπεδο με επιφάνεια 3.700 τ.μ. βρίσκεται στρατηγικά κατά μήκος του κεντρικού δρόμου και προσφέρει άμεση θέα στη θάλασσα. Είναι ιδανικό για την κατασκευή κτιρίων όπως ξενοδοχεία, κλινικές ή άλλες εμπορικές εγκαταστάσεις.

Το οικόπεδο είναι αρκετά μεγάλο για να χτιστεί ένα κτίριο με επιφάνεια 2.220 τ.μ., προσφέροντας μεγάλες δυνατότητες για μια κερδοφόρα επένδυση. Λόγω της εξαιρετικής τοποθεσίας του οικοπέδου ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, το κτίριο αναμφίβολα θα έχει υψηλή ζήτηση στην αγορά και θα σας προσφέρει σημαντικό αποτέλεσμα από την επένδυσή σας.

Το οικόπεδο είναι πλήρως περιφραγμένο για να εξασφαλίζεται η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια. Λόγω της μοναδικής του τοποθεσίας, δεν μπορεί να καλυφθεί από νέα κτίρια ή υποδομές, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ανενόχλητα την εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η τιμή για αυτό το μοναδικό οικόπεδο ανέρχεται σε 990.000,00 ευρώ.

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία και επενδύστε σε μια ιδιοκτησία που σας εγγυάται μια ασυναγώνιστη τοποθεσία, υψηλή ζήτηση και υψηλή απόδοση.

Απόσταση:
Θάλασσα 0μ
Κέντρο Θεσσαλονίκης 30χλμ
Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης 20χλμ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
0001
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
3.700 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 990.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή