Δυάρι Αγίου Γεωργίου 7, 153 54, Γλυκά Νερά, Φούρεσι, Γλυκά Νερά

Γλυκά ΝεράΑγίου Γεωργίου 7, 153 54, Γλυκά Νερά
  • € 200.000
  • 3
  • 65
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-225 - Γλυκά Νερά Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 65 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2012 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 8 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 200.000 € Το διαμέρισμα που περιγράφετε βρίσκεται στο κέντρο των Γλυκών Νερών και είναι προς πώληση. Βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός κτιρίου και έχει συνολική επιφάνεια 65 τ.μ.

Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μία σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο. Έχει κατασκευαστεί το 2012 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Α. Η θέρμανση γίνεται αυτόνομα με πετρέλαιο, και υπάρχει απεριόριστη θέα από το διαμέρισμα. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου συρόμενα και τα πατώματα είναι πλακάκια. Η πόρτα είναι θωρακισμένη και υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια.

Το διαμέρισμα διαθέτει ανελκυστήρα για ευκολία στη μετακίνηση, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Υπωγειο πάρκινγκ και αποθήκη 8 τ.μ. Υπάρχει επίσης κήπος, τζάκι και κλιματισμός για άνεση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές και έχει τέντες και σίτες στα παράθυρα. Τα τζάμια είναι διπλά για μεγαλύτερη μόνωση θορύβου και θερμότητας.

Επιπλέον, υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας για εξοικονόμηση ενέργειας, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα και ανοιχτωσιά.

Η τιμή πώλησης αυτού του διαμερίσματος είναι 200.000 ευρώ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-225 - 07/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή