Duplex Βρεττάκου Νικηφόρου 57001, Κέντρο, Θέρμη

ΘέρμηΒρεττάκου Νικηφόρου 57001
  • € 355.000
  • 4
  • 150
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της νέας επέκτασης της Θέρμης, μπροστά σε πάρκο και πολύ κοντά στα νέα εμπορικά καταστήματα κατασκευάζουμε το νέο μας συγκρότημα κατοικιών.
Το συγκρότημα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 1600τ.μ., αποτελείται από 2 αυτόνομα κτίρια με διαμερίσματα σε 1ο και 2ο όροφο αλλά και 2όροφες μεζονέτες με πρόσβαση σε ατομικό κήπο και ατομική πισίνα.

H συγκεκριμένη κατοικία - μεζονέτα βρίσκεται στον ισόγειο & 1ο όροφο του κτιρίου, έχει εμβαδόν μικτό 150,37τ.μ. και καθαρό 133,93τ.μ., αποτελείται από σαλόνι, χωριστή κουζίνα (ή ενιαία, αναλόγως της επιθυμίας), 3 υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνια, 2 μπάνια και 1 WC. Η κατοικία έχει αυτόνομη είσοδο (όχι μέσα από την οικοδομή), ατομικό κήπο και αυλή εμβαδού 100τ.μ., στεγασμένη θέση στάθμευσης και δυνατότητα κατασκευής ατομικής πισίνας.

Όλες οι κατοικίες έχουν κορυφαίο σχεδιασμό, είναι ενεργειακής κλάσης Α+ και ο εξοπλισμός τους ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου και λειτουργίας συσκευών (smarthome) είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει.

Τα έργα μας κατασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά και την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής για να διασφαλίσει ότι οι διαμένοντες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να απολαύσουν έναν πολυτελή και λειτουργικό τρόπο ζωής. Από τα ευρύχωρα δωμάτια μέχρι τον σύγχρονο εξοπλισμό, αυτές οι κατοικίες τα έχουν όλα!

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για τις κατασκευαστικές μας υπηρεσίες χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εργασίας μας. Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική ποιότητα των κατασκευών μας, διασφαλίζοντας ότι κάθε έργο ολοκληρώνεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και εγκαίρως.
Κάντε το πρώτο βήμα και αποκτήστε το ακίνητο που πάντα ονειρευόσασταν και κλείστε το ραντεβού σας σήμερα. Επενδύστε σε μία ποιοτική κατοικία και ενταχθείτε και εσείς στους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες της εταιρείας μας από το 1972.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 601485 ή 6947424201.

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ!!!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Γ258Δ ΙΣΜ1 - 12/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 355.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή