Εμπορική δραστηριότητα προς Πώληση

ΤούμπαΔιαγόρα 46, Θεσσαλονίκη 543 51, Ελλάδα
  • € 1.001
  • Όχι
  • 165
  • 3
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024
Περιγραφή
Θεσσαλονίκη, Άνω Τούμπα: Πωλείται Επιχείρηση 165τ.μ. σε ισόγειο. 


Μοναδική ευκαιρία απόκτησης πλήρως εξοπλισμένης επιχείρησης εστίασης στην κεντρική περιοχή της Άνω Τούμπας, στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Αυτή η επιχείρηση, που προσφέρεται προς πώληση, έχει πρόσφατα υποστεί ανακαίνιση και είναι έτοιμη να γίνει δική σας.

Ο εσωτερικός χώρος της επιχείρησης προσφέρει άνετα τραπεζοκαθίσματα και έχει διαμορφωθεί με γούστο και λειτουργικότητα. Εδώ, οι πελάτες σας μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, είτε πρόκειται για μια οικογενειακή συγκέντρωση είτε για μια επαγγελματική συνάντηση.

Επιπλέον, η επιχείρηση διαθέτει εξωτερικό χώρο τραπεζοκαθισμάτων, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους υπό τον ηλιόλουστο ουρανό. Αυτή η προσθήκη δίνει μια επιπλέον δυναμική και επιλογή για τους επισκέπτες σας, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία εξωτερικής φιλοξενίας.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αναλάβετε μια επιτυχημένη επιχείρηση εστίασης στην Άνω Τούμπα. Είναι η ιδανική ευκαιρία να επεκτείνετε τον επαγγελματικό σας ορίζοντα και να αναπτύξετε μια επιτυχημένη παρουσία στον χώρο της εστίασης.


 Η τιμή είναι ενδεικτική.

Είναι κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Δ.. Τιμή 1.001€ | Κωδικός Ακινήτου: #1149

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1149
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορική δραστηριότητα | χωρίς τείχη
εμβαδό
165 m²
δωμάτια
3 μπάνια
Έξοδα
τιμή
€ 1.001
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή