Ρετιρέ Κέντρο, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΚέντρο
  • € 250.000
  • 2
  • 85
  • 1
  • 7
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 584 - Θεσσαλονίκη κέντρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 7 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1900 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, θέα σε πλατεία, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, αποθήκη , A/C, διπλά τζάμια, μπαλκόνια 1 τ.μ. - Τιμή: 250.000 € (Κωδικός γραφείου 1505146)
Ένα υπέροχο ρετιρέ διαμέρισμα μέσα στο κέντρο της πόλης. Υπέροχη θέα στο αστικό τοπίο και με άμεση πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και κέντρα ψυχαγωγίας. Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
584
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1900
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή