Duplex Φεραίου Ρήγα 39, Περαία 57019, Περαία, Θερμαϊκός

ΘερμαϊκόςΦεραίου Ρήγα 39, Περαία 57019
  • € 258.000
  • 2
  • 79
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2024
Περιγραφή
Στη Πειραιά στα προάστια της Θεσσαλονίκης δημιουργήσαμε το Fereou Residence, ένα συγκρότημα κατοικιών που ξεχωρίζει για το ήσυχο και καθαρό περιβάλλον και απέχει μόλις 800μ από την θάλασσα. Περιοχή συνδυάζει αρμονικά τις αστικές και τουριστικές υποδομές με τη δυνατότητα διαβίωσης όλο το χρόνο.
Αποτελούμενο από κτιριακό συγκρότημα που περιλαμβάνει τέσσερα τριώροφα κτίρια διαμερισμάτων (περίπου 2,000τμ. συνολικά). Το συγκρότημα σχεδιάστηκε σε οικόπεδο έκτασης 3600τμ στην οδό Ρήγα Φεραίου στην Περαία σε απόσταση 800μ. από τη θάλασσά.
Περιφραγμένος χώρος με 24ωρη βίντεο παρακολούθηση, υπόγειο πάρκινγκ για 54 θέσεις στάθμευσης με άμεση πρόσβαση με ασανσέρ, σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπλέον των εξαιρετικών προδιαγραφών, το κτίριο έχει ενεργειακή απόδοση κλάσης Α με θερμική πρόσοψη και ενεργειακά τζάμια που εγγυώνται χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα.
Στον ανοιχτό χώρο στο κέντρο του συγκροτήματος δημιουργείται ένας ενεργός άξονας αναψυχής που περιλαμβάνει παιδικές χαρές και αθλητικούς χώρους, τραπέζια σακακιού και χώρους καθιστικού.
Το έργο ανήκει στην κατασκευαστική εταιρεία «Alpha Estate ΙΚΕ» που δραστηριοποιείται στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι τιμές στο συγκρότημα Fereou Residence ξεκινάνε από €170.000

Τα διαμερίσματα του ισογείου έχουν αυλή με πρόσωπο προς το εσωτερικό του οικοπέδου, μεγάλο υπαίθριο καθιστικό και τραπεζαρία, ενώ στο εσωτερικό έχουν έναν ενιαίο χώρο κουζίνας και τραπεζαρίας, μεγάλο καθιστικό χώρο, χώρο υγιεινής και πλυσταριό, με σκάλα που οδηγεί στο πατάρι, όπου βρίσκεται ένα ή δύο υπνοδωμάτια, με λουτρό, walk-in-closet και τέλος, εξώστη με καθιστικό.

Ο 2ος και 3ος όροφος αποτελούν τυπικούς ορόφους, με διαμερίσματα ενός ή δύο υπνοδωματίων, ενιαίο χώρο κουζίνας και τραπεζαρίας, μεγάλο καθιστικό χώρο, με χώρους υγιεινής, laundry room, καθώς και μπαλκόνια. Τα υπνοδωμάτια είναι μεγάλα και διαθέτουν χώρο walk-in-closet. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι ευρύχωροι με εξώστη και θέα προς το εσωτερικό του οικοπέδου για τις οικοδομές της βόρειας πλευράς, ή προς τη θάλασσα για τις οικοδομές της νότιας πλευράς και των διαμερισμάτων του 3ου ορόφου.
Τέλος, στο δώμα των οικοδομών δημιουργείται ακόμη ένα διαμέρισμα 52τμ, με ενιαία κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, λουτρό και υπνοδωμάτιο με ντουλάπα. Στην όψη προς το οικόπεδο διαμορφώνεται μια μεγάλη βεράντα με καθιστικό.
Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια αλλά και τοποθετημένη εγκατάσταση για αντλία θερμότητας σε περίπτωση που θέλει κάποιος εναλλακτικά να χρησιμοποιήσει και διαφορετική θέρμανση ή σύστημα ψύξης -θέρμανσης , εγκατάσταση κλιματιστικών .
Το διαμέρισμα πωλείται στην τιμή αυτή χωρίς τα έπιπλα και τα ηλεκτρικά είδη.

Το έργο είναι υπό κατασκευή και θα ολοκληρωθεί έως 30.09.25
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
14209596
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
79 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 258.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή