Γκαρσονιέρα 60 τμ, Νέα Κηφισιά, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 278.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα κομψό και διαμπερές διαμέρισμα σε πολύ βολικό σημείο της Κηφισιάς, σε συγκρότημα κηφισιώτικης αρχιτεκτονικής, μέσα σε κήπο γεμάτο δένδρα.
Το κυρίως διαμέρισμα 60 τ.μ. αποτελείται από ένα μεγάλο, ενιαίο χώρο υποδοχής, σαλόνι με τζάκι και μεγάλη βεράντα με θέα πράσινο ενώ η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με δική της βεράντα.
Προχωρώντας στο υπόλοιπο διαμέρισμα υπάρχει 1 τουαλέτα και 1 ευρύχωρη, φωτεινή κρεβατοκάμαρα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο ενώ διαθέτει και σύστημα κλιματισμού.
Τέλος στο υπόγειο του κτιρίου υπάρχει θέση στάθμευσης καθώς και αποθήκη 6 τ.μ.
Μια όμορφη επιλογή για ένα νέο ζευγάρι που θα απολαύσει την ησυχία, τη φύση, τον κήπο του συγκροτήματος και προπαντός την βολική τοποθεσία του ακινήτου.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02S86O - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 278.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή