Γκαρσονιέρα Φεραίου Ρήγα 41, Περαία 57019, Περαία, Θερμαϊκός

ΘερμαϊκόςΦεραίου Ρήγα 41, Περαία 57019
  • € 215.000
  • 2
  • 66
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Στη Πειραιά στα προάστια της Θεσσαλονίκης δημιουργήσαμε το Fereou Residence, ένα συγκρότημα κατοικιών που ξεχωρίζει για το ήσυχο και καθαρό περιβάλλον και απέχει μόλις 800μ από την θάλασσα. Περιοχή συνδυάζει αρμονικά τις αστικές και τουριστικές υποδομές με τη δυνατότητα διαβίωσης όλο το χρόνο.
Αποτελούμενο από κτιριακό συγκρότημα που περιλαμβάνει τέσσερα τριώροφα κτίρια διαμερισμάτων (περίπου 2,000τμ. συνολικά). Το συγκρότημα σχεδιάστηκε σε οικόπεδο έκτασης 3600τμ στην οδό Ρήγα Φεραίου στην Περαία σε απόσταση 800μ από τη θάλασσά.
Περιφραγμένος χώρος με 24ωρη βίντεο παρακολούθηση, υπόγειο πάρκινγκ για 54 θέσεις στάθμευσης με άμεση πρόσβαση με ασανσέρ, σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπλέον των εξαιρετικών προδιαγραφών, το κτίριο έχει ενεργειακή απόδοση κλάσης Α με θερμική πρόσοψη και ενεργειακά τζάμια που εγγυώνται χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα.
Στον ανοιχτό χώρο στο κέντρο του συγκροτήματος δημιουργείται ένας ενεργός άξονας αναψυχής που περιλαμβάνει παιδικές χαρές και αθλητικούς χώρους, τραπέζια σακακιού και χώρους καθιστικού.

Είναι σύγχρονα πολυτελές διαμερισματα σε οικιακό συγκρότημα με σύγχρονη κατασκευή και όλες τις προδιαγραφές των πράσινων κτηρίων αλλά και κυρίως της ιδιαίτερης μόνωσης πού έχει.

Τα διαμερίσματα του ισογείου έχουν αυλή με πρόσωπο προς το εσωτερικό του οικοπέδου, μεγάλο υπαίθριο καθιστικό και τραπεζαρία, ενώ στο εσωτερικό έχουν έναν ενιαίο χώρο κουζίνας και τραπεζαρίας, μεγάλο καθιστικό χώρο, χώρο υγιεινής, και πλυσταριό, με σκάλα που οδηγεί στο πατάρι, όπου βρίσκεται ένα ή δύο υπνοδωμάτια, με λουτρό, walk-in-closet και τέλος, μπαλκόνι με καθιστικό.

Ο 2ος και 3ος όροφος αποτελούν τυπικούς ορόφους, με διαμερίσματα ενός ή δύο υπνοδωματίων, ενιαίο χώρο κουζίνας και τραπεζαρίας, μεγάλο καθιστικό χώρο, με χώρους υγιεινής, laundry room, καθώς και μπαλκόνια. Τα υπνοδωμάτια είναι μεγάλα και διαθέτουν χώρο walk-in-closet. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι ευρύχωροι με εξώστη και θέα προς το εσωτερικό του οικοπέδου.
Τέλος, στο δώμα των οικοδομών δημιουργείται ακόμη ένα διαμέρισμα 52τμ, με ενιαία κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, λουτρό και υπνοδωμάτιο με ντουλάπα. Στην όψη προς το οικόπεδο διαμορφώνεται μια μεγάλη βεράντα με καθιστικό.
Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια αλλά και τοποθετημένη εγκατάσταση για αντλία θερμότητας σε περίπτωση που θέλει κάποιος εναλλακτικά να χρησιμοποιήσει και διαφορετική θέρμανση ή σύστημα ψύξης -θέρμανσης , εγκατάσταση κλιματιστικών .
Το διαμέρισμα πωλείται στην τιμή αυτή χωρίς τα έπιπλα και τα ηλεκτρικά είδη.
Το έργο ανήκει στην κατασκευαστική εταιρεία «Alpha Estate ΙΚΕ» που δραστηριοποιείται στην Βόρεια Ελλάδα.
Το έργο είναι υπό κατασκευή και θα ολοκληρωθεί έως 30.09.2025
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
14205074 - 15/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
66 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 215.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή