Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Νέα ΚυδωνίαΝέα Κυδωνία
  • € 215.000
  • 5.746
Περιγραφή
Προς πώληση από ΤΗΝ KELLER WILLIAMS CRETAN PROPERTIES ένα οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο στην περιοχή Κούκος-Σταλού Νέας Κυδωνίας, σε απόσταση 600 μέτρων από τη παραλία του Σταλού, με συνολικό εμβαδόν 5746,21 m2 και χτίζει έως 234,92 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας αρκετό χώρο για την κατασκευή ενός κτιρίου ή άλλων δομημάτων.

Η πρόσοψη του οικοπέδου είναι 36,77 μέτρα σε περιφερειακό ασφαλτοστρωμένο δρόμο προσφέροντας επαρκή πρόσβαση και ευκολία στον σχεδιασμό της εισόδου.
Το οικόπεδο έχει ανατολικοδυτικό προσανατολισμό, προσφέροντας όμορφη θέα προς την ανατολή και τη δύση, επιτρέποντας σας να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα και την πρωινή ανατολή.
Είναι ιδανικό για μια πολυτελή ιδιωτική κατοικία ή για τουριστικές εγκαταστάσεις καθώς η περιοχή είναι διάσημη τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες.

Ο Σταλός βρίσκεται μόλις 7,5 χλμ. από το εξαιρετικής ομορφιάς Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, απέναντι από το νησί των Αγίων Θεοδώρων και σε μικρή απόσταση από διάσημες παραλίες όπως ο Μπάλος και το Ελαφονήσι.

Είναι ένα χωριό που έχει χτιστεί σε δύο τμήματα, το ορεινό και το παραθαλάσσιο τμήμα του χωριού, τον Άνω Σταλό και τον Κάτω Σταλό.
Στην περιοχή αυτή μπορείτε να απολαύσετε την αμμώδη παραλία και τα καθαρά νερά της θάλασσας, την ομορφιά της κρητικής φύσης, καθώς το ορεινό τμήμα του χωριού το οποίο είναι χτισμένο στους καταπράσινους λόφους με ελιές.

Η παραλία Σταλός βρίσκεται ακριβώς πάνω από το χωριό Σταλός, 7 χλμ δυτικά της πόλης των Χανίων. Είναι μια πολύ μεγάλη παραλία με ωραία απαλή άμμο και κρυστάλλινα νερά.
Οι επισκέπτες στην παραλία του Σταλού μπορούν να απολαύσουν το γραφικό και χαλαρό περιβάλλον της κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς και τη νυχτερινή ζωή των κοντινών χωριών, ιδιαίτερα του Πλατανιά και της Αγίας Μαρίνας.

Τιμή: €215.000. Keller Williams Cretan Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974521524, email: m.lakiotaki@kwgreece.gr, website: https://kwcp.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
321753 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
5.746 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 215.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή