Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Νέα Ερυθραία
  • € 580.000
  • 550
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Οικόπεδο έκτασης 550 τ.μ. σε μια από τις καλύτερες οικιστικές περιοχές της Ν.Ερυθραίας, περιτριγυρισμένο από πράσινο και με όμορφη θέα. Έχει Συντελεστή Δόμησης 60%, Συντελεστή Κάλυψης 40% ενώ βρίσκεται κοντά σε σχολεία, πάρκα αλλα και σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Ν. Ερυθραίας.
Επιπλέον διαθέτει ημιτελές ακίνητο τριών επιπέδων συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Νέα Ερυθραία προσφέρει τη δυνατότητα να ζεις στην εξοχή και παράλληλα να έχεις πρόσβαση σε αγορές αλλά και σε επιλογές διασκέδασης. Η Νέα Ερυθραία διαθέτει μοντέρνα εστιατόρια, βιολογικά μαγαζιά, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες και μπαρ και ειδικά σούπερ μάρκετ με έθνικ προϊόντα, που απευθύνονται σε μια απαιτητική πελατεία. Η πολυσύχναστη νυχτερινή ζωή της Κηφισιάς απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο. Επιπλέον, τα νηπιαγωγεία και τα ξενόγλωσσα σχολεία βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση.
Προσβασιμότητα: Η Νέα Ερυθραία βρίσκεται σε πολύ βολική τοποθεσία, με άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, επιτρέποντας εύκολη και γρήγορη μεταφορά στο κέντρο της Αθήνας μέσα σε 20 λεπτά, ενώ βρίσκεσαι στο διεθνές αεροδρόμιο μέσα σε 40 λεπτά. Η κοντινή απόσταση από την Εθνική Οδό προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορες αποδράσεις το Σαββατοκύριακο.
Επενδυτικό δυναμικό: Η Νέα Ερυθραία ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, και γι’ αυτό οι τιμές των ακινήτων πάντα θα προσφέρουν μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02S6DX
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
550 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 580.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή