Γκαρσονιέρα Κέντρο, Κέντρο, Λαμία

ΛαμίαΚέντρο
  • € 270/μήνα
  • 2
  • 60
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2023
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 65847 - Λαμία Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 και ανακαινίστηκε το 2021. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε πάρκο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 37000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 220000 μέτρα - Τιμή: 270 € Περιγραφή ακινήτου

Καλώς ήρθατε στο κέντρο της Λαμίας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε αυτό το εξαιρετικό ανακαινισμένο διαμέρισμα που διατίθεται προς ενοικίαση. Αυτό το ακίνητο βρίσκεται στον 1ο όροφο κι έχει συνολική επιφάνεια 60 τ.μ., παρέχοντας έναν λειτουργικό χώρο για άνετη διαβίωση.

Το διαμέρισμα διαθέτει μια καλά σχεδιασμένη διάταξη που περιλαμβάνει ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πλήρως ανακαινισμένη κουζίνα κι ένα μοντέρνο μπάνιο. Είτε αναζητάτε χαλάρωση είτε διασκεδάζετε με επισκέπτες, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει το τέλειο σκηνικό για κάθε περίσταση.

Το συγκεκριμένο ακίνητο έχει ανακαινιστεί το 2021, εξασφαλίζοντας ένα σύγχρονο και καλαίσθητο περιβάλλον διαβίωσης. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανείς σε όλους τους χώρους, δημιουργώντας μια όμορφη κι ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεσή σας, είναι εξοπλισμένο με βασικές ανέσεις, όπως θέρμανση και ψύξη με κλιματισμό, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη θερμοκρασία όλο το χρόνο.

Η ασφάλεια σας είναι υψίστης σημασίας και αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ηρεμία με την πόρτα ασφαλείας που διαθέτει. Οι ενσωματωμένες ντουλάπες προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, διατηρώντας τα υπάρχοντά σας οργανωμένα και χωρίς ακαταστασία. Επιπλέον, ο ανελκυστήρας παρέχει εύκολη πρόσβαση, εξασφαλίζοντας ευκολία στη μετακίνηση.

Επίσης, διαθέτει διπλά τζάμια, τα οποία όχι μόνο ενισχύουν τη μόνωση αλλά και μειώνουν τον εξωτερικό θόρυβο, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε με ηρεμία. Επιπλέον, η απόσταση από τις παραλίες των Καμένων Βούρλων είναι μόλις 37χλμ, κάτι που το καθιστά βολικό για όσους αγαπούν την παραθαλάσσια ζωή. Το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος βρίσκεται επίσης σε απόσταση 220χλμ, ενώ ο ΟΣΕ βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της Λαμίας.

Όλα αυτά τα αξιόλογα χαρακτηριστικά προσφέρονται στην τιμή ενοικίασης των 270€. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το διαμέρισμα το νέο σας σπίτι.

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
65847
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 270/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή