Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 520 τμ, Μόδι, Πλατανιάς

Πλατανιάς
  • € 1.600.000
  • 5+
  • 520
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μια εξαιρετική βίλα 520 τ.μ. Σε μια γαλήνια ιδιόκτητη έκταση 2.800 τ.μ. Που προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και εκπληκτική θέα στο Κρητικό Πέλαγος.

Αυτό το εντυπωσιακό κτήμα είναι βυθισμένο στην καταπράσινη φύση της δημοφιλής τουριστικής περιοχής του Πλατανιά. Περιτριγυρισμένο από καταπράσινες εκτάσεις, το ακίνητο δίνει την αίσθηση οτι βρισκεται αρκετά μακριά από όλη τη φασαρία της τουριστικής ακτής, αλλα στην πραγματικότητα απέχει μόλις 3 χλμ. Από την αμμώδη παραλία και τα πλήθη του παραλιακού μετώπου.
Αυτό το ιδανικά χωροθετημένο ακίνητο απολαμβάνει απόλυτη ηρεμία κάτι που ταιριάζει απόλυτα με την απαράμιλλη θέα της θάλασσας, των βουνών και του καταπράσινου περιβάλλοντος, που απολαμβάνει κανείς απο κάθε γωνιά του υπερηψωμένου εδάφους του.

Το ανομοιόμορφο σχέδιο της βίλας ακολουθεί την αύρα της θάλασσας και το φυσικό φως του ήλιου, σε μια βιοκλιματική διάταξη που επιτρέπει τη βέλτιστη φυσική ψύξη και θέρμανση ανάλογα με την εποχή.

Η βίλα εκτείνεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα με την μπροστινή είσοδο να δίνει πρόσβαση σε ένα υπερυψωμένο ισόγειο, έναν ευρύχωρο ανοιχτό χώρο που βλέπει βόρεια προς τη θάλασσα και ανοίγει σε μια σκεπαστή βεράντα με υπαίθριο καθιστικό.
Τα μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή επιτρεπουν την θεα του εξωτερικού χώρου ανά πάσα στιγμή. Ο ενιαιος χώρος αποτελείται από μια όμορφη βιβλιοθήκη και χώρο γραφείου στο πίσω μέρος του δωματίου, ένα ευρύχωρο καθιστικό που στρέφεται γύρω από ένα μεγάλο ενεργειακό τζάκι και μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης 40 ιντσών, καθώς και μια τραπεζαρία, όλα με βόρεια κατεύθυνση.
Αυτό το δωμάτιο συνδέεται με μια υπερσύγχρονη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με κορυφαίας ποιότητας είδη και ηλεκτρικές συσκευές. Το ισόγειο φιλοξενεί επίσης ένα υπνοδωμάτιο με ένα king-size κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο, επίσης διακοσμημένο με μεγάλα παράθυρα με βόρειο προσανατολισμό, φέρνοντας όλη την εκπληκτική θέα στην πισίνα, τα γύρω δέντρα και τη θάλασσα μέσα ανά πάσα στιγμή. Η στεγασμένη βεράντα έξω από το σαλόνι οδηγεί προς την πισίνα, το Bbq και τον κήπο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής μετά από μερικά σκαλοπάτια.

Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο όπου μπορεί κανείς να βρει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με king-size κρεβάτι, γκαρνταρόμπα και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα τζακούζι και ντους με υδρομασάζ. Το κύριο υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα με καθιστικό και την καλύτερη θέα αυτής της βίλας. Το μικρό νησάκι Θοδωρού στα βόρεια, το πράσινο χαλί που καλύπτει όλη τη γύρω περιοχή και τα βουνά στα νότια συνθέτουν έναν πραγματικά υπέροχο πίνακα.

Η σκάλα στο πίσω μέρος του καθιστικού στο ισόγειο οδηγεί και στον κάτω όροφο. Σε αυτόν τον όροφο, υπάρχει ένα μικρό γυμναστήριο και τέσσερα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Τρία από τα υπνοδωμάτια έχουν ένα king-size κρεβάτι ενώ το τέταρτο έχει 2 μονά κρεβάτια. Ο χώρος του γυμναστηρίου έχει πρόσβαση στο γκαράζ. Ο κάτω όροφος έχει άμεση πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο, το στεγασμένο μπάρμπεκιου, τον κήπο και το χώρο της πισίνας. Ο χώρος του μπάρμπεκιου διαθέτει μια μεγάλη τραπεζαρία, έναν μακρύ πάγκο με νεροχύτη και πολλές ντουλάπες που προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Όλοι οι όροφοι συνδέονται επίσης με ανελκυστήρα.

Έξω από τους προσεκτικά διαμορφωμένους χώρους προσφέρουν πολλές γωνιές χαλάρωσης. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν θερμαινόμενη πισίνα 35 τ.μ. Και περιβόλι με ποικιλία οπωροφόρων δέντρων όπως ροδακινιά, μηλιά, αχλαδιά, σταφύλι, πορτοκαλιά, συκιά, ροδιά και κερασιά. Ένας πλήρως εξοπλισμένος χώρος μπάρμπεκιου με κάρβουνο και φυσικό αέριο κάτω από την πέργκολα. Δύο εξωτερικές τραπεζαρίες κάτω από τη σκιά των πέργκολων. Μια ποικιλία από επιπλωμένα σημεία (με ξαπλώστρες, ομπρέλες, καναπέδες εξωτερικού χώρου και πολυθρόνες) για χαλάρωση στη βεράντα και τους κήπους γύρω από τη βίλα. Τραπέζι πινγκ πονγκ. Χώρος στάθμευσης που μπορεί να χωρέσει έως και 5 αυτοκίνητα.

Όλος ο εξωτερικός χώρος είναι πλήρως περιφραγμένος

Αυτό το κτήμα απέχει μόλις 2,5 χλμ. Από το κέντρο της περιοχής του Πλατανιά, ενός πολύ δημοφιλούς προορισμού διακοπών που προσφέρει μια από τις καλύτερες παραλίες της Κρήτης καθώς και μια ποικιλία από εγκαταστάσεις και δραστηριότητες αναψυχής, όπως κομψά εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, μερικές από τις καλύτερες νυχτερινά κέντρα και beach bar στην Κρήτη, pool bar, καταστήματα κοσμημάτων και σουβενίρ, σούπερ μάρκετ, παιχνίδια, beach sports, παιδικές χαρές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και τράπεζες, όλα σε κοντινή απόσταση από τη βίλα.

Συνολικά η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα σε κρεβάτια.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4840945 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
520 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή