Duplex, νέα, 126 τμ, Κέντρο, Μεθώνη

Μεθώνη
  • € 340.000
  • 5
  • 126
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Στη μαγευτική Μεθώνη, μόλις 200 μέτρα από τη παραλία και εντός συγκροτήματος δύο κατοικιών βρίσκεται αυτή πανέμορφη νεόδμητη μεζονέτα, κατασκευής 2023.
Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 2 μεγάλα μπάνια και υπέροχες βεράντες με ανοιχτή θέα. Ο πανέμορφος διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος με τα ελαιόδεντρα και τον χώρο στάθμευσης, ο οποίος εξυπηρετεί έως τέσσερα οχήματα, δίνει τη δυνατότητα κατασκευής πισίνας και BBQ. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής υλικών κατασκευής από τους νέους ιδιοκτήτες καθώς η κατοικία βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαμόρφωσης της. Η όμορφη αυτή μεζονέτα μπορεί να γίνει το επόμενο απόκτημα σας είτε ως μόνιμη είτε ως δευτερεύουσα κατοικια και σε ένα περιβάλλον ιδανικό, κοντά στη πόλη αλλά και στη θάλασσα.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Η Μεσσηνία είναι νομός της Ελλάδας που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Η πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας είναι η Καλαμάτα. Οι μεγαλύτερες κωμοπόλεις είναι η Μεσσήνη, τα Φιλιατρά, η Κυπαρισσία, οι Γαργαλιάνοι, η Χώρα και η Πύλος.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο νομός Μεσσηνίας είναι ένας από τους ομορφότερους της Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς. Ο νομός διαθέτει μία πληθώρα από πανέμορφες παραλίες με καταγάλανα νερά, επιβλητικά βουνά και αρχαία μνημεία παγκόσμιας αναγνώρισης. Η Μεσσηνία διαθέτει δύο σημαντικές μαρίνες της Καλαμάτας και της Πύλου γεγονός που διευκολύνει την άνετη και ασφαλή αγκυροβολία.

Στη Μεσσηνία βρίσκεται και το πολυτελές resort "Costa Navarino" το οποίο έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη προσφέροντας στους επισκέπτες του συναρπαστικές εμπειρίες και διακοπές υψηλων προδιαγραφών. Παράλληλα, τη φετινή χρονιά άνοιξε τις πόρτες του ένα ακόμη ξενοδοχείο της W Hotels, με θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου αυξάνοντας το prestige της περιοχής.

Προσβασιμότητα: Η Μεσσηνία προσεγγίζεται με αεροπλάνο από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το Κρατικό Αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Η πρόσβαση στο Νομό μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο και τακτικά είναι τα δρομολόγια που συνδέουν την πρωτεύουσα του Νομού με τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Σπάρτη, την Πάτρα, την Τρίπολη και άλλες μεγάλες πόλεις των γύρω Νομών.

Επενδυτική Δύναμη: Τα τελευταία χρόνια το επενδυτικό ενδιαφέρον της περιοχής έχει αυξηθεί σημαντικά καθώς μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες επενδύουν πολλά εκατομμύρια καθιστώντας την Μεσσηνία ένα μαγικό τουριστικό προορισμό.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SGHS - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
126 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή