Μονοκατοικία βίλα 185 τμ, Παλιάμπελα, Ανακτόριο

Ανακτόριο
  • € 800.000
  • 5+
  • 185
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ( ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ-ΘΕΣΗ ΒΑΡΚΟ), Πωλείται υπερπολυτελής εξοχική κατοικία αρίστης κατασκευής 2006 γνωστή ως "villa porto matzavino". Η villa "Porto matzavino" πλήρως επιπλωμένη και διακοσμημένη, με πλήρη οικιακό εξοπλισμό, βρίσκεται μακριά από την πολυκοσμία σε απόσταση 4,5 χιλ. από την πόλη της Βόνιτσας, 20χιλ. από την Πρέβεζα, 15χιλ. από το αεροδρόμιο του Ακτίου, ενώ η Λευκάδα είναι προσβάσιμη οδικώς σε μισή ώρα.
Η περιοχή των εγκαταστάσεων της βρίσκεται δίπλα στην ιστορική πόλη της Βόνιτσας με την μεγάλη ιστορία στον πόλεμο της Εθνικής Ανεξαρτησίας του 1821, της Λευκάδας, νησί της Επτανήσου, του ποταμού Αχέροντα, όπου κατά την αρχαιότητα θεωρούνταν ως πύλη για τον κάτω κόσμο, του Ακτίου, όπου το 31π.χ. έλαβε χώρα η γνωστή ναυμαχία ανάμεσα στον Οκταβιανό και τον Μάρκο Αντώνιο, με το ναυτικό της Κλεοπάτρας και της ιστορικής πόλης Πρέβεζας.
Είναι χτισμένη σε αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου επιφανείας 4000,00μ2, μόλις λίγα βήματα από την θάλασσα( 20,00μ),περιβάλλεται από ολάνθιστο κήπο και διαθέτει βεράντες με πανοραμική θέα τον Αμβρακικό, στον οποίο βρίσκονται πολλές θαλάσσιες χελώνες, δελφίνια, αλλά και μοναδικές μεγάλες νόστιμες γαρίδες, ξακουστές ως γαρίδες του Αμβρακικού. Αποτελείται από 3 επίπεδα, ο ισόγειος χώρος επιφανείας 70,00μ2 περίπου περιλαμβάνει, 1 υπνοδωμάτιο, ενιαία σαλόνι-κουζίνα, 1 λουτρό με ντουζιέρα, ο 1ος και 2ος χώρος, επιφανείας περίπου 115τ.μ, περιλαμβάνουν 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα master, 2 λουτρά (το ένα με ντουζιέρα, το άλλο με μπανιέρα), ενιαία σαλόνι-κουζίνα, όλα τα υπνοδωμάτια είναι με μπαλκόνι και θέα προς την θάλασσα, τα δάπεδα και των τριών επιπέδων είναι πλακίδια σε απομίμηση ξύλου, κουφώματα αλουμινίου με διπλά κρύσταλλα, τζάκι, κεντρική θέρμανση πετρελαίου με αυτονομία στο κάθε χώρο, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικά σε όλους τους χώρους, τριφασικό ρεύμα, αλεξικέραυνο προστασίας, φωτοβολταικά επιφανείας 10τ.μ. περίπου, συναγερμό, κάμερες ασφαλείας, wifi, internet, υδροδότηση από κεντρικό δίκτυο ύδρευσης αλλά και από αυτόνομη δεξαμενή νερού εντός του αγροτεμαχίου, barbegue, απεριόριστο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων εντός του αγροτεμαχίου, αλλά και κλειστό χώρο στάθμευσης 2 αυτοκινήτων, κλειστή αποθήκη 20,00μ2 περίπου.

Άμεσα διαθέσιμο!
Κωδικός Ακινήτου Ψ-1441
Τιμή Πώλησης 800.000€ συζητήσιμη

Βάσει του άρθρου 200 Ν.4072/2012 ο κάθε ενδιαφερόμενος υποχρεούται όπως προσκομίσει την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο αποδεκτό μέσο ταυτοποίησής του (διαβατήριο, άδεια παραμονής) με σκοπό την σύνταξη και υπογραφή του εντύπου "υπόδειξης ακινήτου" προ της επίδειξης του ακινήτου.

-Psomiadis Technical & Real Estate-
Αναλαμβάνουμε μελέτες, ανακαινίσεις, ρυθμίσεις αυθαιρέτων, έκδοση βεβαιώσεων νομιμότητας, έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης, έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου, αποτυπώσεις ακινήτων, τοπογραφικές εργασίες, εκτιμήσεις αξιών ακινήτων κ.α.

Ιπποκράτους 145 - Αθήνα
2114095802, 6944760408
www.psomiadis.com
info@psomiadis.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Ψ-1441 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
185 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή