Duplex Αρώνι, Πιθάρι, Ακρωτήρι

ΑκρωτήριΑρώνι
  • € 550.000
  • 4
  • 268
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Αρώνι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 268 τ.μ. (203 τ.μ. και 65 τ.μ. υπόγειο) σε οικόπεδο 601 τ.μ. με απεριόριστη θέα τον κόλπο της Σούδας και την ύπαιθρο.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC, μεγάλες βεράντες, και στο υπόγειο αποθήκη και 2 θέσεις πάρκινγκ. Είναι κατασκευασμένη το 2006 και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αερίου, κουφώματα αλουμινίου με αυτόματες σίτες, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, εγκατάσταση συναγερμού και ηλιακό 200 λίτρων. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η επίπλωση του καθιστικού, της τραπεζαρίας και του ενός υπνοδωματίου. Απέχει 7 χλμ. από τις παραλίες Μαραθίου και Λουτρακίου και 13 χλμ. από το κέντρο της πόλης

Το Αρώνι είναι ένα χωριό του δήμου Ακρωτηρίου, που απέχει περίπου 11χλμ από την πόλη των Χανίων, στο δρόμο προς το αεροδρόμιο. Πρόκειται για ένα αναπτυσσόμενο οικισμό, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετές παρεμβάσεις για την ανάπλαση και διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων. Διαθέτει υπέροχη θέα στον κόλπο της Σούδας. To Ακρωτήρι είναι μια χερσόνησος δίπλα στην πόλη των Χανίων όπου βρίσκεται το διεθνές αεροδρόμιο, Ιωάννης Δασκαλογιάννης, στο νότιο σημείο του είναι ο κόλπος της Σούδας, το λιμάνι των Χανίων, απ όπου υπάρχει καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με Πειραιά και άλλους προορισμούς. Κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί από τα Χανιά στο αεροδρόμιο, θα συναντήσετε τους τάφους των Βενιζέλων απ όπου μπορείτε να θαυμάσετε τη θέα στην πόλη των Χανίων και στα Λευκά Όρη. Συνεχίζοντας φτάνουμε στον οικισμό των Κουνουπιδιανών όπου βρίσκεται το Πανεπιστήμιο και η Πανεπιστημιούπολη. Σε αυτήν την πόλη θα βρείτε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες χωρίς να χρειάζεται να πάτε στα Χανιά και συνδέεται τακτικά με λεωφορείο με την πόλη. Συνεχίζοντας στη δυτική ακτή μπορείτε να επισκεφθείτε τις παραλίες του Αγίου Ονούφριου, του Καλαθά, του Τερσανά και της Μαχαιρίδας για να φτάσετε στα βόρεια, όπου βρίσκεται η παραλία του Σταυρού όπου γυρίστηκε η διάσημη ταινία Zorba the Greek με τον Anthony Quinn. Κατά μήκος της ανατολικής ακτής φτάνετε στις παραλίες Μαράθι και Λουτράκι, δύο αμμώδεις, οργανωμένες, δημοφιλείς παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Υπάρχουν αρκετά εστιατόρια όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας καλή κρητική κουζίνα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2535 - 30/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
268 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή