Ξενοδοχείο προς Πώληση

Πάρος
  • € 2.500.000
  • 610
  • 3+
Περιγραφή
Στην Πάρο, στην πανέμορφη περιοχή του Λογαρά διατίθεται προς πώληση ξενοδοχειακό συγκρότημα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής 610m² σε δικό του οικόπεδο 1768,81m² . Το συγκρότημα, κατασκευής 2016, βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία σε ιδανική τοποθεσία μόλις 70 μ. από τη θάλασσα.

Όλο το οικοδόμημα, πέντε κτίρια με 10 ξεχωριστούς χώρους φιλοξενίας, είναι κατασκευασμένο από τοπική λευκή πέτρα, σχηματίζοντας στεγασμένες στοές, γέφυρες, διαδρόμους και εσωτερικές αυλές. Μια φωτεινή και εξωστρεφής δομή κάτω από τον ήλιο, αντιπροσωπευτικό δείγμα της παραδοσιακής Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής με σύγχρονη πινελιά.

Όσον αφορά την εσωτερική διαρρύθμιση, οι χώροι και εδώ έχουν αναφορές στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, η οποία εδώ αποδίδεται με σύγχρονες γραμμές. Στους εσωτερικούς χώρους συναντά κανείς φυσικά υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα, πατητή τσιμεντοκονία στις κουζίνες και τα μπάνια, ενώ τα έπιπλα είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Οι υπαίθριοι χώροι, προστατευμένοι από πέργκολες με καλαμωτές, υπογραμμίζουν την εμπειρία του χρήστη στο κυκλαδίτικο τοπίο της Πάρου, ενώ οι κήποι είναι γεμάτοι φρέσκα γαστρονομικά βότανα και φυτά. Ο σχεδιασμός των υπαίθριων χώρων με τις εσωτερικές αυλές αποκλείει κάθε περιττό στοιχείο, προκειμένου να επιτευχθεί ένας σκόπιμος απλός χώρος που οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν και να απολαύσουν.

Tο λευκό χρώμα των Κυκλάδων, οι μοντέρνες πινελιές στη διακόσμηση καθώς και οι φιλόξενοι εσωτερικοί χώροι κάνουν αυτό το μέρος ξεχωριστό και το καθιστούν ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδυάσουν τις ανέσεις της σύγχρονης Κυκλαδίτικης φιλοξενίας στις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.

Οι κατοικίες υποδέχονται τους επισκέπτες σε ένα αυθεντικό Κυκλαδίτικο περιβάλλον, εφοδιασμένο με την τοπική κουλτούρα, αποτελώντας το ιδανικό υπόβαθρο για την ανακάλυψη των κρυμμένων όψεων του νησιού στον δικό τους ρυθμό.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει 10 συνολικά πέτρινα δωμάτια με τοιχοποιία 60 πόντων και εμφανή μπετά στην οροφή, όλα με δική τους αυτόνομη κουζίνα και ανεμιστήρες οροφής:
• 6 δίκλινα
• 4 τετράκλινα
ενώ στο υπόγειο συναντά κανείς χώρο πλυντηρίου/ στεγνωτηρίου και εστιατόριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακίνητο έχει υπόλοιπο δόμησης 40m².

Τοποθεσία

Ο παραθαλάσσιος οικισμός Λογαράς βρίσκεται νοτιοανατολικά της πόλης της Πάρου, που ονομάζεται και Παροικιά. Είναι ένα ψαροχώρι με πεντακάθαρα νερά, δίπλα στο γραφικό λιμανάκι του Πίσω Λιβαδίου. Ο τουρισμός εδώ αναπτύχθηκε αργά τις τελευταίες δεκαετίες, χωρίς να χαλάσει τον αυθεντικό χαρακτήρα της περιοχής. Η παραλία του Λογαρά, μια από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού, έχει ψιλή άμμο, γαλαζοπράσινα νερά και περιβάλλεται από δέντρα. Κατά μήκος της παραλίας μπορείτε να βρείτε ήσυχες ταβέρνες και παραδοσιακά καφενεία, που ταιριάζουν απόλυτα με τη χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα της περιοχής.

Μόλις 500 μέτρα από το ξενοδοχείο βρίσκεται το Πίσω Λιβάδι, ένας παραθαλάσσιος οικισμός με μικρό λιμάνι για ψαροκάικα. Η προκυμαία προσφέρει μια επιλογή από δημοφιλή εστιατόρια, καφέ και μπαρ.

Οι παραλίες στην ανατολική πλευρά του νησιού είναι δημοφιλείς στους επισκέπτες που απολαμβάνουν τον συναρπαστικό κόσμο των θαλάσσιων σπορ όπως wind surfing, kite surfing κ.λπ. Golden Beach (η μεγαλύτερη παραλία του νησιού), Punda Beach και New Golden Beach (όπου η διεθνές πρωτάθλημα wind surfing) είναι οι πιο διάσημες παραλίες, αλλά όχι οι μόνες στην ανατολική πλευρά.

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Υπεύθυνος ακινήτου: Nikol Lafazani
Mob.: +30 693 681 3099
info@lafazanihomes.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3202 - 31/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
610 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή