Δυάρι νέο, δεύτερος όροφος, Όριο Βριλησσίων, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 480.000
  • 3
  • 97
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2023
Περιγραφή
Αν ονειρεύεστε ένα ρετιρέ γεμάτο φως δίπλα στο ρέμα Βριλησσίων, που προσφέρει ηρεμία και άνεση για εσάς και την οικογένεια σας, τότε αυτό το διαμέρισμα των 97τμ θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός διώροφου κτιρίου και απέχει 400 μέτρα από το κέντρο των Βριλησσίων. Είναι εξαιρετικής κατασκευής με ενεργειακή κλάση Α+ (αυτόνομη αντλία θερμότητας για ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, ηλιακός θερμοσίφωνας και φωτοβολταικα στην στέγη) και έχει ημερομηνία παράδοσης τον Ιούνιο 2024.
Το διαμέρισμα αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, wc και ευρύχωρες βεράντες. Διαθέτει ξύλινα δάπεδα, τζάκι καθώς και κουφώματα ενεργειακής απόδοσης και σύστημα συναγερμού. Τέλος, το διαμέρισμα είναι αντισεισμικής κατασκευής με ποιότητα σκυροδέματος C25/30.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μία (1) κλειστή θέση στάθμευσης και μία (1) αποθήκη (8τμ). Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής πισίνας (δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές πώλησης).
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι υπό έκδοση.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιρειών. Ειδικότερα η περιοχή που συνορεύει με τα Βριλήσσια συναντάς μια πληθώρα από εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ιδιωτικά Ελληνικά και ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ).
Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό
δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αερολιμένα Αθηνών. Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02RUEC
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
97 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή