Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Μεταξουργείο, Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός

Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός
  • € 150.000
  • 4
  • 84
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα, βρίσκεται στη περιοχή της Αθήνας γνωστή ως “Άγιος Παύλος”, μια ήσυχη περιοχή μέσα στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στον Σταθμό Λαρίσης, το Μεταξουργείο και τη Πλατείας Βάθης στα τέσσερα λεπτά περπάτημα μακριά από τη στάση του Μετρό "Μεταξουργείο".
Το διαμέρισμα βρίσκεται στο πρώτο όροφο. Είναι πρόσφατα ανακαινισμένο διατηρώντας το κομψό ύφος του. Έχει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, κουζίνα και άλλο ένα δωμάτιο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τραπεζαρία ή για γραφέιο. Η κουζίνα έχει ανακαινιστεί πλήρως και βρίσκεται σε ανεξάρτητο δωμάτιο. Ο νότιος προσανατολισμός του ακινήτου καθώς και τα πολλά παράθυρα που διαθέτει το καθιστά φωτεινό και ευάερο. Περιλαμβάνει σύστημα συναγερμού, πόρτα ασφαλείας και αυτόνομη κεντρική θέρμανση.
Είναι ιδανικό για βραχυχρόνια ενοικίαση ή επενδυτική αγορά καθώς η οικιστική αξία στην περιοχή αυξάνεται συνεχώς.
*Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Μεταξουργείο είναι συνοικία στο βορειοδυτικό τμήμα του κέντρου της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Τα τελευταία χρόνια αρκετές ζώνες της περιοχής έχουν αναβαθμιστεί λόγω της γενικότερης ανάπλασης του Μεταξουργείου. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της περιοχής είναι τα υπέροχα νεοκλασικά κτίρια καθώς και οι γραφικοί πεζόδρομοι που κρύβει στα σοκάκια της οι οποίοι μαρτυρούν τη μεγάλη ιστορία της. Η περιοχή αποκτά φήμη ως καλλιτεχνική και μοντέρνα γειτονιά λόγω των γκαλερί, μουσείων και σύγχρονων εστιατορίων και καφετεριών που έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια. Η καρδιά της γειτονιάς είναι η πλατεία Αυδή, η οποία προσελκύει κατοίκους και επισκέπτες που απολαμβάνουν το πράσινο κατα διαστηματα η πλατεία φιλοξενεί φεστιβάλ ενώ γύρω από τη πλατεία υπάρχουν εστιατόρια, θέατρα και γκαλερί τέχνης.
Προσβασιμότητα: Το Μεταξουργείο εκτείνεται στον χώρο που ορίζεται από τις Λεωφόρους Κωνσταντινουπόλεως και Δηλιγιάννη και τις οδούς Δεληγιώργη, Αγίου Κωνσταντίνου, Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) και Σαλαμίνος. Εφάπτεται του Γκαζοχωρίου, του Κεραμεικού, της ευρύτερης περιοχής της Πλατείας Ομονοίας, της Ακαδημίας Πλάτωνος και του Κολωνού.
Διασχίζεται από το υπόγειο σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ. Από το Μεταξουργείο διέρχεται η Γραμμή 2 του Μετρό και η περιοχή εξυπηρετείται από τον Σταθμό Μεταξουργείο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μεταξουργείο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων της Αθήνας (1998) με αποτέλεσμα να αποκτά πλέον ιδιαίτερο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SHDZ - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
84 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα)
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1938
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή