Duplex 110 τμ, Χώρα, Σκιάθος

Σκιάθος
  • € 357.500
  • 3
  • 110
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Το ακίνητο είναι καινούργιο και δεν έχει κατοικηθεί ακόμα. Είναι μεζονέτα στο ισόγειο, με μαρμάρινα πατώματα, κουζίνα ανοιχτού τύπου, ένα WC και πρόσβαση στον ακάλυπτο χώρο στο πίσω μέρος του σπιτιού, καθώς και άμεση πρόσβαση στη βεράντα-κήπο, όπου υπάρχει ένα τραπέζι με καρέκλες για να καθίσει κάποιος.

Στον όροφο υπάρχει μια εσωτερική ξύλινη σκάλα για επικοινωνία, καθώς και ξεχωριστή είσοδος. Στον όροφο αυτό βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Το πάτωμα συνδυάζει μάρμαρο και laminate.

Το σπίτι είναι έτοιμο για κατοίκηση και αποτελεί εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, λόγω της μικρής απόστασης από το κέντρο του νησιού.

Στο Averto, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Με έδρα μας το νησί της Σκιάθου και περισσότερο από 12 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ακινήτων, έχουμε δημιουργήσει πληθώρα γνώσεων και τεχνογνωσίας, την οποία χρησιμοποιούμε για να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας σε επιτυχημένες συναλλαγές ακινήτων. Αυτό οφείλεται και στους συνεργάτες μας - επαγγελματίες όλων των κλάδων που συντελούν στην επίτευξη των στόχων μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρία μας έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις παγκόσμιας κλάσης, όπως η Διεθνής Έκθεση Real Estate της Μόσχας, η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων του Λονδίνου και η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων του Παρισιού, μεταξύ άλλων. Αυτές οι εκδηλώσεις μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα ακίνητά μας σε ένα ευρύτερο κοινό και να δημιουργήσουμε πολύτιμες συνδέσεις με τον κλάδο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1574693 - 23/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 357.500
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή