Μονοκατοικία βίλα 420 τμ, Δελασάλ, Πεύκα

Πεύκα
  • € 730.000
  • 5+
  • 420
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Εάν αναζητάτε ένα ακίνητο το οποίο θα σας παρέχει ως θέα το απέραντο πράσινο, άνεση αλλά και δυνατότητα επιπλέον αξιοποίησης, θα πρέπει να εξετάσετε σίγουρα την περίπτωση του συγκεκριμένου ακινήτου.

Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα εμβαδού 420 τ.μ. περίπου, με μεγάλο περιμετρικό κήπο στην περιοχή των Πεύκων.
Η μεζονέτα εκτείνεται σε 4 επίπεδα: στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται το ισόγειο, το οποίο είναι ήδη αυτόνομο καθώς διαθέτει σαλόνι - κουζίνα και δυνατότητα δημιουργίας τουλάχιστον 2 δωματίων. Ιδανική επιλογή για οικογένειες με μεγάλα παιδιά ή για συγκατοίκηση με ηλικιωμένους γονείς.
Στο δεύτερο επίπεδο, υπάρχει ένα άνετο σαλόνι με τζάκι, μεγάλη πολυτελή κουζίνα ο πλέον κατάλληλος χώρος για οικογενειακές στιγμές αλλά και για να υποδέχεστε τους καλεσμένους σας χωρίς να ενοχλούνται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.
Πολύ δυνατό σημείο η απέραντη θέα από οποιαδήποτε θέση του. Στο τρίτο επίπεδο υπάρχουν 3 μεγάλα υπνοδωμάτια όλα με θέα το απέραντο πράσινο καθώς και με ευρύχωρες ντουλάπες και μπάνιο.
Στο 4ο επίπεδο βρίσκεται σοφίτα η οποία έχει μεγάλες δυνατότητες αξιοποίησης καθώς μπορεί να διαθέτει απίστευτη περιμετρική θέα.
Ο κήπος της βίλας την καθιστά ιδανική για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από το άγχος και την ένταση της πόλης.
Η πρόσβαση είναι από ιδιωτικό δρόμο και μπορεί να είναι ελεγχόμενη.
Η τοποθεσία του ακινήτου είναι σε καταπληκτικό σημείο καθώς έχει απίστευτη θέα στο Σέιχ - Σου.
Η θέρμανση της μεζονέτας πραγματοποιείται με ατομικό λέβητα πετρελαίου, διαθέτει σύστημα συναγερμού, σίτες, air-conditions, αποθήκη και τέλος διαθέτει ανοικτές θέσεις στάθμευσης αλλά και 2 κλειστές θέσεις στάθμευσης .
Το ακίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδανικά και για εκμετάλλευση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τα Πεύκα βρίσκονται στο δρόμο προς Ασβεστοχώρι και ανήκουν στο δήμο Νεαπόλεως-Συκεών. Έχει περίπου 13.000 μόνιμους κατοίκους.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Είναι κωμόπολη της Περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης ενώ είναι από τους παλαιότερους οικισμούς στη σκιά της Θεσσαλονίκης.

Προσβασιμότητα: Πρόσβαση μέσω της λεωφόρου Παπανικολάου και από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης μέσω του κόμβου 6. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί τα Πεύκα με τις γραμμές 57 και 59 συνδέοντας το Ασβεστοχώρι με τα Πεύκα και την Θεσσαλονίκη προς τα δυτικά και με τον Χορτιάτη προς τα ανατολικά.

Επενδυτική Δύναμη: Τα Πεύκα πέρα απο το εξαιρετικό τους κλίμα καθώς βρίσκονται σε μια καταπράσινη περιοχή, αποτελεί τόπο μόνιμης κατοικίας για αρκετούς Θεσσαλονικείς καθώς προτιμάται απο φυσιολάτρες και απο ανθρώπους που θέλουν να ζουν έξω απο τον αστικό ιστό. Παρόλα αυτά υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης ενώ υπάρχουν δεκάδες ωραία ακίνητα προς διάθεση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RQGR - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
420 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 730.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή