Γκαρσονιέρα νέο, πρώτος όροφος, Άφυτος, Κασσάνδρα

Κασσάνδρα
  • € 149.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στη Χαλκιδική Άφυτος – καθισμένος σε ένα μεγάλο οικόπεδο σε μια περιοχή γαλήνης είναι αυτό το διαμέρισμα 45 τετραγωνικών μέτρων καθιστικού στον πρώτο όροφο! Προσφέροντας 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, μεγάλο σαλόνι με κουζίνα (Ο πελάτης θα επιλέξει κουζίνα εάν η αγορά είναι στην ώρα της) Αυτό το ακίνητο διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε, το συγκρότημα θα περιβάλλεται από δέντρα και κήπους και μια πισίνα αθροίσματος εάν ο πελάτης θέλει με ένα μικρό επιπλέον κόστος. Προσφέροντας ιδιωτικότητα και «απόδραση» όπως κανένα άλλο - ενώ απέχει μόλις λίγα λεπτά από τη γραφική πόλη της Αφύτου και όλα όσα έχει να προσφέρει!

Όταν μπείτε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, θα σας καλωσορίσουμε στον μεγάλο, ανοιχτό χώρο αναψυχής με ψηλό ύψος οροφής και μεγάλα παράθυρα, πλημμυρίζοντας το χώρο με φυσικό φως και οδηγώντας σας στο μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και την πισίνα που είναι showstopper.

Το πετρόκτιστο διαμέρισμα θα γίνει τον Μάιο του '24!! Μην περιμένετε, κλείστε την παράστασή σας για να δείτε αυτό το εκπληκτικό σπίτι που βρίσκεται στη δική του όαση σήμερα! Ιδανικό για εισόδημα από ενοίκια !!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
F007
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 149.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή