Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Κάτω Γλυφάδα, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 550.000
  • 3
  • 139
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται ένα εξαιρετικό διαμέρισμα 139,64 τμ, στη Κάτω Γλυφάδα Αττικής.
Το διαμέρισμα στον 2ο όροφο και είναι μέρος μιας γωνιακής 3όροφης οικοδομής, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, 12 διαμερισμάτων, που διαθέτουν ένα εντυπωσιακό κήπο.
Είναι γωνιακό, προσόψεως, διαμπερές, πολύ φωτεινό, σε άριστη κατάσταση, είναι ΒΑ προσανατολισμού και έχει μια άπλετη θέα στο βουνό.
Διαθέτει 1 μεγάλο σαλόνι με τζάκι, στρωμένο με ακριβό γρανιτοπλακάκι  και 2 μπαλκονόπορτες που βγαίνουν στη περιμετρική βεράντα των 2 όψεων, 2 κρεβατοκάμαρες με ξύλινο πάτωμα, που η κάθε μία διαθέτει από μία μεγάλη συρόμενη ντουλάπα με μηχανισμό βαρέου τύπου και παράθυρο και 1 ξεχωριστή μεγάλη με μοντέρνα ερμάρια κουζίνα, που περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, όπως ( φούρνος, εστίες, πλυντήριο πιάτων, 2πορτο ψυγείο, απορροφητήρας). Επίσης διαθέτει 1 δωμάτιο υπηρεσίας ή lundry room, 1 μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και παράθυρο, 1 wc με παράθυρο, 3 επιπλέον μεγάλες ντουλάπες αποθήκευσης και 1 αποθήκη 6 τμ υπογείου.
Η πόρτα εισόδου είναι ασφάλειας, οι εσωτερικές πόρτες είναι από ξύλο κερασιάς, τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμινίου, με διπλά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικά ρολά και η γωνιακή βεράντα διαθέτει τέντες.
Η θέρμανση πραγματοποιείται με 3 μεγάλα inverter κλιματιστικά θέρμανσης/ψύξης, αλλά μπορεί να αυτονομηθεί με φυσικό αέριο, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και τα κοινόχρηστα είναι περίπου 45 ευρώ/μήνα.
Η παλαιότητα του είναι του 1978 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2007 ( υδραυλικά, ηλεκτρολoγικά, πατώματα, κουφώματα, κουζίνα, μπάνιο).
Το διαμέρισμα βρίσκεται 50 μέτρα κάτω από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, απέχει 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη θάλασσα και 25 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο. Στα 60 μέτρα υπάρχει παιδικός σταθμός, δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο και λύκειο, κοντά βρίσκονται και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Γιαννόπουλου, τα εμπορικά καταστήματα και super market είναι στο 1 χλμ, το αθλητικό κέντρο είναι στα 50 μ, στα 50 μ είναι επίσης σχολή χορού, η στάση του λεωφορείου είναι στα 50 μ, το νοσοκομείο της Βούλας είναι στα 3,5 χλμ και το διαμέρισμα βρίσκεται σε περιοχή που κατοικούν επώνυμοι άνθρωποι της showbiz.
Είναι μια εξαιρετική επένδυση είτε για ιδιοκατοίκηση, είτε για επένδυση διότι μπορεί να φέρει απόδοση της τάξεως του 6%.
Κωδ: ΕΚΙ75232

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΕΚΙ75232 - 10/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
139 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
κοινόχρηστα
€ 45/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή