Duplex, Χρήζει ανακαίνισης, 157 τμ, Άνω Γλυφάδα, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 420.000
    € 490.000(-14,3%)
  • 5
  • 157
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Εάν θέλετε να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, σε ένα σπίτι που προσφέρει ονειρικά ηλιοβασιλέματα, τότε αυτή η ρετιρέ-μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας! Αυτή η καταπληκτική μεζονέτα βρίσκεται στον 2ο και 3ο όροφο μίας κλασικής πολυκατοικίας της Άνω Γλυφάδας και αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε ένα ευρύχωρο και ταυτόχρονα φωτεινό σαλόνι, μια μεγάλη κουζίνα με άνετο χώρο καθιστικού και τζάκι, ένα άνετο μάστερ υπνοδωμάτιο και ένα λουτρό. Από μια όμορφη και εντυπωσιακή μαρμάρινη εσωτερική σκάλα, ανεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο το οποίο περιλαμβάνει 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα ακόμη λουτρό και ένα wc. Το φαρδύ μπαλκόνι που διαθέτει προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα, για υπέροχες στιγμές χαλάρωσης με συντροφιά τα ηλιοβασιλέματα. To ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία της Άνω Γλυφάδας, κοντά σε καταστήματα και σχολεία.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Γλυφάδα είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθηναϊκής Ριβιέρας με πολυσύχναστη εμπορική κίνηση στη διάρκεια της ημέρας και με ζωντανή νυχτερινή ζωή μέχρι το σούρουπο. Αποτελεί έναν προορισμό μόδας με πολλές επώνυμες μπουτίκ αλλά και πολλά εμπορικά μαγαζιά με άποψη και στυλ. Φραγμένο στην μία πλευρά της πόλης από το μοναδικό γήπεδο γκολφ με τις 18 τρύπες και δίπλα από αυτό με μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, η Γλυφάδα υπόσχεται να προσφέρει το καλύτερο για όλους τους τρόπους ζωής.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ένας σύγχρονος παραθαλάσσιος προορισμός με εύκολη πρόσβαση στις παραλίες, τα καφέ, τα εστιατόρια και τα καλοκαιρινά beach bar και κλαμπ. Η Γλυφάδα είναι κοντά στα διεθνή σχολεία και αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανατροφή των παιδιών, διαθέτει πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας, γυμναστικής και αθλητισμού και αποτελεί μια επιλογή επένδυσης με ανταποδοτικά οφέλη. Επίσης, στην περιοχή συναντάς κινηματογράφους, μοντέρνες μπουτίκ, εστιατόρια για κάθε γούστο και προϋπολογισμό, μπαρ, έντονη υπαίθρια ζωή και μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες κατά μήκος της ακτής.

Προσβασιμότητα: Η Γλυφάδα συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με το μετρό, το τραμ και τα λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας γρήγορη απόδραση στα νησιά και 35 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η Γλυφάδα ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα και με το νέο έργο ανακατασκευής του Ελληνικού, είναι έτοιμο να βιώσει μια ισχυρή άνοδο των τιμών των ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SOG7 - 17/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
157 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή