Ρετιρέ Σεισμοπλήκτων 28, Ιωάννινα 45560, Σταυράκι, Ιωάννινα

ΙωάννιναΣεισμοπλήκτων 28, Ιωάννινα 45560
  • € 220.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα στον 2ο όροφο με συνολική επιφάνεια 130 τετραγωνικά μέτρα, άδεια κατασκευής 2005 και αποπεράτωση το 2011, προσφέροντας αρκετό χώρο για μια άνετη κατοικία.Το διαμέρισμα περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια , τα οποία χωρίζονται σε δύο επίπεδα και μπορούν να φιλοξενήσουν την οικογένειά και κάποιον επισκέπη σας. Επιπλέον, διαθέτει ένα μπάνιο για τις καθημερινές σας ανάγκες προσωπικής υγιεινής, καθώς και ένα WC για επιπλέον άνεση και πρακτικότητα. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει σε αυτό το διαμέρισμα είναι η παρουσία μεγάλων μπαλκονιών. Τα μπαλκόνια είναι ευρύχωρα και σας παρέχουν τη δυνατότητα να απολαύσετε την εξωτερική θέα. Τέλος, το διαμέρισμα διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους που σας επιτρέπουν να οργανώσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό.
Συνολικά, το παραπάνω ακίνητο προσφέρει άνεση, λειτουργικότητα και μεγάλα μπαλκόνια για ευχάριστες στιγμές στον ανοιχτό αέρα. Είναι μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ευρύχωρο και άνετο διαμέρισμα!

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο κλάδο της κτηματαγοράς της Ηπείρου με την έδρα μας να είναι στα Ιωάννινα. Θα μας βρείτε στην Πατριάρχου Ευαγγελίδου 2, στο κέντρο της πόλης κοντά στην λίμνη και το ιστορικό κέντρο. Στην εταιρεία μας θα σας εξυπηρετήσουν έμπειροι σύμβουλοι επένδυσης ακινήτων που γνωρίζουν την αγορά και θα σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές ανάλογα με τις ανάγκες σας για την ενοικίαση και την αγορά ακινήτου ή στην επένδυση στο κλάδο ακίνητης περιουσίας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1061 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή