Duplex Κέντρο, Κέντρο, Καμένα Βούρλα

Καμένα ΒούρλαΚέντρο
  • € 290.000
  • 5+
  • 157
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 65842 - Καμένα Βούρλα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 157 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. μόνο 100 μέτρα από τη θάλασσα. Η μεζονέτα εκτείνεται σε τρεις στάθμες, ήτοι πρώτου ορόφου, μεσορόφου και δεύτερου ορόφου οι οποίες στάθμες αποτελούν λειτουργικά ένα ενιαίο σύνολο, συνδεόμενες μεταξύ τους με εσωτερικές σκάλες. Καθώς μπαίνουμε στη μεζονέτα, συναντάμε την κουζίνα μαζί με την τραπεζαρία κι ενα WC. Κατεβαίνοντας στη επόμενη στάθμη της μεζονέτας, εκτείνονται δύο μεγάλα σαλόνια που το ένα διαθέτει και τζάκι. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια κι ένα λουτρό. Είναι κατασκευασμένη το 1985 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα σε θάλασσα και βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από γρανίτη, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος 180χλμ. και απόσταση απο την πόλη της Λαμίας 37χλμ.- Τιμή: 295.000 €

Περιγραφή ακινήτου

Καλώς ήρθατε σε αυτή την εξαίσια και προσεγμένη και ιδιαίτερη μεζονέτα, που διατίθεται αποκλειστικά προς πώληση απο το μεσιτικό μας γραφείο. Αυτή η πλήρως επιπλωμένη κατοικία βρίσκεται σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 1000 τ.μ. και μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα. Διαθέτει συνολική επιφάνεια 157 τ.μ κι εκτείνεται σε τρία επίπεδα. Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε καθώς εξερευνάτε την κομψή και προσεκτικά σχεδιασμένη διάταξη τριών επιπέδων αυτού του υπέροχου σπιτιού.

Κατά την είσοδό σας, σας υποδέχεται ένας αρμονικός συνδυασμός κουζίνας και τραπεζαρίας, δημιουργώντας έναν φιλόξενο χώρο για μαγειρικές απολαύσεις και κοινά γεύματα με αγαπημένα πρόσωπα. Ένα WC προσθέτει πρακτικότητα στο ισόγειο. Προχωρώντας στο επόμενο επίπεδο, θα ανακαλύψετε δύο ευρύχωρα σαλόνια, που αποπνέουν μια αύρα άνεσης και κομψότητας. Ένα από τα σαλόνια διαθέτει ένα φιλόξενο τζάκι, ιδανικό για να χαλαρώσετε κατά τις ψυχρές βραδιές ή να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο, σας περιμένουν τέσσερα υπνοδωμάτια με γενναιόδωρες αναλογίες που παρέχουν άφθονο χώρο για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Το προσεκτικά διακοσμημένο μπάνιο από μοντέρνο πλακάκι έρχεται να προστεθεί στις ανέσεις του δεύτερου ορόφου .

Κατασκευασμένη το 1985, αυτή η μεζονέτα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου , επιτρέποντας εξατομικευμένη άνεση όλο το χρόνο. Η κατοικία διαθέτει χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, όπως κουφώματα αλουμινίου, δάπεδα από ανθεκτικό γρανίτη, πόρτα ασφαλείας για ενισχυμένη ασφάλεια και ενσωματωμένες ντουλάπες για αποτελεσματικές λύσεις αποθήκευσης. Οι εγκαταστάσεις στάθμευσης, ο αποθηκευτικός χώρος και ο καλοδιατηρημένος κοινόχρηστος κήπος ενισχύουν περαιτέρω τη λειτουργικότητα και την ομορφιά αυτής της εξαιρετικής ιδιοκτησίας.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τη γοητεία αυτής της κατοικίας περιλαμβάνουν σίτες, διπλά τζάμια για μόνωση και μείωση θορύβου και ηλιακό θερμοσίφωνα για ενεργειακή απόδοση. Η εσωτερική σκάλα συνδέει τα τρία επίπεδα, εξασφαλίζοντας εύκολη μετακίνηση. Επιπλέον, τα μπαλκόνια τα οποία σε σύνολο ειναι 20 τ.μ., προσφέρουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό για να απολαύσετε τη γύρω φυσική ομορφιά.

Βρίσκεται περίπου 180 χλμ από το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και 37 χλμ. από την πόλη της Λαμίας. Αυτή η μεζονέτα προσφέρει ένα ιδανικό καταφύγιο από τη φασαρία της πόλης, ενώ εξακολουθεί να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε βασικές ανέσεις. Είτε αναζητάτε μια μόνιμη κατοικία είτε μια απόδραση διακοπών, αυτή η αξιοσημείωτη ιδιοκτησία προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό στυλ, λειτουργικότητας και ηρεμίας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δική σας αυτή την καταπληκτική μεζονέτα στην τιμή των 290.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κανονίσουμε μια θέαση και να εξασφαλίσουμε τη θέση σας σε αυτόν τον μαγευτικό παράδεισο.

Πληροφορίες 22350 23999 Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
65842 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
157 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 290.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή