Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Άγιος Θωμάς, Γουδή

Γουδή
  • € 370.000
  • 2
  • 70
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2024
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα 70 τμ, 2ου ορ, στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν από τους ακριβότερους και ιστορικότερους δρόμους της πόλης.
Το διαμέρισμα ανήκει σε οικοδομή που χτίστηκε το 1959 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2018.
Είναι σε άριστη κατάσταση, προσόψεως, πολύ φωτεινό και είναι εξαιρετικά διακοσμημένο με έπιπλα και αντικείμενα υψηλής αισθητικής.
Αποτελείται από 1 σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα, με ένα εντυπωσιακό διαχωριστικό δημιουργείται σε υπερυψωμένο χώρο, η 1 κρεβατοκάμαρα, που διαθέτουν και τα δύο εννιαίο μπαλκόνι και 1 μπάνιο με jacuzzi.
Διαθέτει πόρτα ασφάλειας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ρολά και σίτες, ασανσέρ, συναγερμό, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, κλιματισμό με κανάλια, αποθήκη υπογείου, δάπεδο από ξύλινο παρκέ και μεγάλη ντουλάπα.
Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει ψυγείο, φρουτοαποθήκη, εστίες και φούρνο της Miele, απορροφητήρα, πλυντήριο ρούχων και πιάτων, εντυπωσιακό γωνιακό καναπέ, τραπέζι σαλονιού, διπλό κρεβάτι, γραφείο, τραπέζι τραπεζαρίας και μια μεγάλη ανοιγόμενη ντουλάπα.
Βρίσκεται κοντά στη πλατεία Μαβίλλης, στο Λυκαβηττό, στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και είναι γύρω του όλα ΜΜΜ, όπως το metro Μέγαρο Μουσικής.
Το διαμέρισμα λειτουργεί ως airbnb, είναι πάντα γεμάτο με τις καλύτερες κριτικές και η ημερήσια χρέωση είναι στα 200 ευρώ.
Είναι άμεσα διαθέσιμο, αποκλειστικά από τη New Deal Group.

Κωδ: ΕΚΙ75373
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ΕΚΙ75373
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1959
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή