Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Θέρισος
  • € 80.000
  • 567
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024
Περιγραφή
Διαθέσιμο πρός πώληση αμφιθετρικό οικόπεδο οικόπεδο 567.00 τ.μ εντός των ορίων οικισμού Κυρτωμάδου με δυνατότητα δόμησης διόροφης κατασκεύης 240.00 τ.μ (Συντελεστής Κάλυψης: 0.6) συν υπόγειο, πισίνα και βεράντες.

Το οικόπεδο περιλαμβάνει παλαιά οικία συνολικού εμβαδού 66.35 τ.μ η οποία χρίζει ολικής ανακαίνισης και χάρη στην αμφιθεατρική του θέση παρέχει ανεμπόδιστη θέα προς τα Λευκά Όρη και τους πορτοκαλαιώνες της περιοχής.

Επίσης ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα πρόσβασης στην ιδιοκτησία απο δύο διαφορετικούς δημοτικούς δρόμους μέσου πλάτους 5 μέτρων με πρόσοψη 19.5 και 28.8 μέτρα αντίστοιχα.

Το ακίνητο βρίσκεται μόλις δύο λεπτά από την Λίμνη της Αγιάς και τα καταστήματα της περιοχής. Απέχει μόλις 5.5 χιλιόμετρα από την κοντινότερη παραλία, 11χλμ. από την πόλη των Χανίων και 26χλμ. από το αεροδρόμιο.

Στο ακίνητο υπάρχει ήδη παροχή ύδρευσης και ηλεκτρικό δίκτυο. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και σε συνδυασμό με την εξαιρετική τοποθεσία, καθιστούν το ακίνητο αυτό ιδανικό για την κατασκευή μιας μόνιμης ή παραθεριστικής κατοικίας με πολύ καλές προοπτικές γρήγορης απόσβεσης της επένδυσης σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
PC0301
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
567 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή