Duplex Μύκονος, Χώρα, Μύκονος

ΜύκονοςΜύκονος
  • € 900.000
  • 5+
  • 194
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Μεζονέτα και επιπλέον Studio στην περιοχή Πυργί, Μυκόνου, συνολικής επιφάνειας 194 τμ μεταξύ των 2 εφαπτώμενων ακινήτων, σε άριστη κατάσταση και με φοβερή θέα θάλασσα προς τους κόλπους του Paradise, Παράγκας, Πλατύ Γιαλού και Ψαρού. Το ακίνητο βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα από το Super paradise και το Paradise.

Η μεζονέτα αποτελείται συνολικά από 4 Υ/Δ, (το 1 en suitte) και 3 μπάνια στο ισόγειο, ενώ στον πάνω, 1ο όροφο όπου είναι και η είσοδοες της μεζονέτας, υπάρχει 1 καθιστικό με επιπλέον WC επισκεπτών, ανοιχτή σαλονοκουζίνα με τζάκι και μια μεγάλη κλειστή βεράντα (περίπου 60 τμ) με την ανεμπόδιστη θέα της θάλασσας. Επιπλέον, στο ισόγειο του ακινήτου βρίσκεται 1 επιπλέον Studio με kitchenette και δικό του μπάνιο. Μπροστά ακριβώς από την μεζονέτα βρίσκεται η κοινόχρηστη πισίνα του
συγκροτήματος η οποία μετρά περίπου 60-70 τμ. ενώ τριγύρω υπάρχουν ξαπλώστρες που κοιτούν την ανεμπόδιστη θέα της θάλασσας. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει 5 θέσεις στάθμευσης, ενώ στον πίσω υπόλοιπο κοινόχρηστο χώρο υπάρχει δυνατότητα για επιπλέον στάθμευση οχημάτων (πάνω από 10 επιπλέον θέσεις).

Στο χώρο υπάρχουν συνολικά 8 ιδιοκτήτες, όλοι εκ των οποίων είναι πολύ συνεννοήσιμοι, ενώ οι περισσότεροι διαθέτουν τα ακίνητά τους για βραχυχρόνια μίσθωση (Airbnb κ.α.) κατά την καλοκαιρινή σεζόν. Ο χώρος προφυλάσσεται όλο το 24-ωρο από φρουρό που βρίσκεται και ζει εκεί όλο το έτος και συντηρεί το συγκρότημα.

Το ακίνητο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ανακαινισμένο περίπου το 2008-2010 και πολύ καλά διατηρημένο, χωρίς ζημιές ή φθορές και έτοιμο για κατοίκηση. Στην τιμή περιλαμβάνονται και όλα τα πολύ ακριβά έπιπλα που βρίσκονται μέσα στο χώρο. Σε απόσταση μόνο 10 λεπτών με τα πόδια ή 2 λεπτών με μεταφορικό μέσο βρίσκεται το Super Maradise από τη μεριά του Jackie O'.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
338788 - 14/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
194 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή