Duplex 324 τμ, Κέντρο, Χορτιάτης

Χορτιάτης
  • € 360.000
  • 5+
  • 324
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2024
Περιγραφή
Διατίθεται μεζονέτα στην περιοχή Χορτιάτης η οποία εκτείνεται σε τρία επίπεδα και προσφέρει άνετους χώρους κατοικίας και αποθήκευσης.
Υπόγειο με επιφάνεια 137τμ, το οποίο μπορεί να αυτονομηθεί σε ξεχωριστό διαμέρισμα και περιλαμβάνει ευρύχωρο σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, ξεχωριστή κουζίνα και άνετο μπάνιο. Υπάρχει κλειστό πάρκινγκ- αποθήκη 28τμ.
Ισόγειο με επιφάνεια 102τμ και βεράντες 62τμ στην μπροστινή και πίσω πλευρά του ορόφου. Περιλαμβάνει σαλοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές και μπάνιο με μπανιέρα.
Πρώτος όροφος με τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το ένα έχει δωμάτιο-βεστιάριο) και μπάνιο με κλειστή ντουζιέρα.
Θερμαίνεται με ατομική εγκατάσταση πετρελαίου και σύστημα αντιστάθμισης για οικονομικότερη θέρμανση.
Στα θετικά της χαρακτηριστικά, αναφέρουμε το εσωτερικό ασανσέρ, πολλούς και άνετους αποθηκευτικούς χώρους σε όλους τους ορόφους, καθώς και σοφίτα, εντοιχισμένες ντουλάπες, πλυσταριό, ηλεκτρικά στόρια, παράθυρα με σίτες, ηλεκτρική εγκατάσταση instabus - έξυπνο σπίτι και αντιπαγωτικό σύστημα σε αυλή και σκάλα.
Αυτή η μεζονέτα αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες, με ευρύχωρους χώρους για να απολαύσετε την καθημερινότητά σας στην περιοχή, η οποία είναι γνωστή για την ευχάριστη και ήσυχη ζωή της, κοντά σε αγορά, νοσοκομείο και 10 λεπτά από την περιοχή Πανόραμα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1043-1472
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
324 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή