Δυάρι Κεραμεικού, 97, Κεραμεικός, Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός

Γκάζι - Μεταξουργείο - ΒοτανικόςΚεραμεικού, 97
  • € 250.000
  • 3
  • 55
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα πλήρως φωτεινό, ανακαινισμένο και επιπλωμένο από Αρχιτέκτονα, που βρίσκεται στην υπέροχη γειτονιά του Κεραμεικού στην Αθήνα, προσφέρει ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον διαβίωσης. Έχοντας πλήρως αξιοποιημένους τους χώρους του, το διαμέρισμα αποτελείται από ένα καθιστικό, 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια πλήρως εργονομική κουζίνα.

Το διαμέρισμα προσφέρεται επιπλωμένο και καλύπτει άμεσα όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις, καθώς διαθέτει τζάκι βιοαιθανόλης, συναγερμό, κάμερα, θωρακισμένη πόρτα, ηλιακό θερμοσίφωνα, πλυντήριο πιάτων, και ρούχων, καθώς και κλιματισμό. Τα νέα κουφώματα με διπλά τζάμια αποτρέπουν την θερμική ανταλλαγή του με το περιβάλλον, διασφαλίζοντας πλήρως ευχάριστη διαμονή στον χώρο. Έτος ανακαίνισης 2019.

Το μπαλκόνι της κατοικίας, προσφέρει εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή, δεδομένου του ότι βρίσκεται στον 4ο όροφο. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους ενοίκους να απολαμβάνουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα και θέα και προσθέτει στον ήδη γοητευτικό χαρακτήρα του διαμερίσματος. Επιπλέον, με την χρήση τεντών μπορεί να επιτευχθεί σκίαση κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ο Κεραμεικός είναι μια περιοχή που απολαμβάνει μεγάλη ζήτηση, ειδικά από τους επενδυτές της αγοράς ακινήτων. Βρίσκεται σε απόσταση 7 λεπτών με τα πόδια από το Μετρό του Κεραμεικού (μπλε γραμμή Μετρό), το Μετρό του Μεταξουργείου (κόκκινη γραμμή Μετρό), καθώς και από τον Ηλεκτρικό Σταθμό του Θησείου (Πράσινη Γραμμή ΗΣΑΠ). Προσφέρει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε διάφορα μέρη της Αθήνας, βλ. Ακρόπολη, Θησείο, Μοναστηράκι, Πλάκα.

Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν και περιηγηθούν στην ιστορική κουλτούρα του κέντρου της Αθήνας, αυτό το ακίνητο, θεωρείται μια από τις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες. Η συνδυασμένη άνεση του διαμερίσματος, η κοντινή του απόσταση από τα μέσα μαζικής μεταφοράς και η γεμάτη θέατρα, εστιατόρια, μπαράκια και γραφικά καφενεδάκια, το καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ακίνητο Golden Visa έτοιμο/επιπλωμένο, προς πώληση. Τιμή συζητήσιμη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4866275 - 13/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1967
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης