Γκαρσονιέρα Βελβενδού 10, Αθήνα 11363, Πλατεία Κυψέλης, Κυψέλη

ΚυψέληΒελβενδού 10, Αθήνα 11363
  • € 75.000
  • 2
  • 48
  • 1
  • S
  • Όχι
Περιγραφή
Διατίθεται διαμέρισμα ημιυπόγειο άνετο, φωτεινό και διαμπερές 48τ.μ. ,στην Κυψέλη(Πλ. Κυψέλης) κατασκευής 1964 και πλήρως ανακαινισμένο το 2023. Καθώς εισερχόμαστε στο χώρο από την είσοδο του δρόμου που διαθέτει το εν λώγο διαμέρισμα, υπάρχει και δεύτερη είσοδος από την πολυκατοικία, συναντάμε την κουζίνα με καινούργια ντουλάπια, inox νεροχύτη και ψηλό τραπέζι κουζίνας 4 θέσεων, καθώς και το σαλόνι διότι πρόκειται για ενιαίο χώρο με καινούργιο καναπέ γωνία τραπεζάκι και τηλεόραση minimal μοντέρνας αισθητικής. Όπως προχωράμε στον χώρο συναντάμε διαχωριστική πόρτα που παρέχει αυτονομία στην κουζίνα - σαλόνι, από το μπάνιο με καινούργια υδραυλικά και είδη υγιεινής, το καλαίσθητο υπνοδωμάτιο με την ευρύχωρη ντουλάπα και μοντέρνο διπλό κρεββάτι με ξύλινο φωτεινό παράθυρο στην αυλή και από το ιδιαίτερο καθιστικό, ιδανικό για χώρο ανάπαυσης και μελέτης με παράθυρα αλουμινίου πριν οδηγηθούμε στη βεράντα 10τ.μ. με δυνατότητα τοποθέτησης τραπεζιού εξωτερικού χώρου και καρεκλών. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με ηλεκτρικά σώματα οικονομικής κατανάλωσης, που λειτουργούν με νανοτεχνολογία fuzzy logic energy control της εταιρείας rointe, σε όλους τους χώρους, παρέχοντας άνεση και ζέστη. Διαθέτει 1 κλιματιστικό νέας τεχνολογίας, θυροτηλέφωνο, ιντερνέτ, τηλέφωνο, ηλεκτρικό θερμοσίφωνο και πόρτα ασφάλειας με κωδικό μέσω wifi αλλά και με κάρτα που παρέχει και ρεύμα στο διαμέρισμα όπως σε ξενοδοχεία για δυνατότητα ενοικίασης προς διαμονή. Παρέχεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός της κουζίνας όπως, καφετιέρα, τοστιέρα, ρομποτάκι μαγειρέματος, κατσαρόλες καθώς και πιάτα, μαχαιροπίρουνα, ποτήρια και ότι άλλο απαιτείται. Ο εξοπλισμός για το δωμάτιο αποτελείται από ένα πλήρες σετ σεντόνια, μαξιλάρια και πετσέτες έτοιμα καθαρά και περιποιημένα προς κάθε χρήση και για την καθαριότητα και την ανανέωση του χώρου υπάρχει ο εξοπλισμένος και λειτουργικός χώρος της μικρής αποθήκης εντός του διαμερίσματος. Διατίθεται λοιπόν, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, όλα σύγχρονα και καινούργια.
Ιδανικό για εκμετάλλευση airbnb.
Εδρεύει στην περιοχή της Κυψέλης(Πλ. Κυψέλης) πλησίον της πλατείας, πολύ κοντά σε εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης και μέσα μαζικής μεταφοράς σε μία πολύ ευχάριστη γειτονία.
Η Κυψέλη είναι περιοχή της Αθήνας. Βρίσκεται 2 χιλιόμετρα βόρεια από την Πλατεία Ομονοίας, ανατολικά της οδού Πατησίων και βόρεια του Πεδίου του Άρεως. Κέντρο της είναι η Πλατεία Κυψέλης, η οποία επισήμως φέρει την ονομασία Πλατεία Κανάρη, προς τιμήν του ήρωα Κωνσταντίνου Κανάρη.

***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.*** 

Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.

Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.

Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

www.lekkasrealestate.gr

καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας

www.lekkasg.gr

 Εmail: info@lekkasg.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4867189 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
48 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
ημιυπόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1964
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή