Δυάρι τρίτος όροφος, Πολύδροσο, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 355.000
  • 3
  • 88
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024
Περιγραφή
Πολυτελές, φωτεινό διαμέρισμα 88τμ, στον 3ο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας, κατασκευής 2011, στο κέντρο του Χαλανδρίου. Η μοναδική του τοποθεσία εξασφαλίζει τόσο την πρόσβαση σε όλες τις επιλογές που μπορεί να προσφέρει το κέντρο του Χαλανδρίου, όπως ΜΜΜ, καταστήματα και εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, καφετέριες και αθλητικές εγκαταστάσεις ενώ παράλληλα βρίσκεται στην κατάλληλη απόσταση από το κέντρο προκειμένου να απολαμβάνει κανείς τα πλεονεκτήματα μιας ήσυχης γειτονιάς.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει δυο υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα μεγάλο μπάνιο με jacuzzi κι ένα WC. Η κουζίνα είναι ενιαία με το ευρύχωρο, φωτεινό σαλόνι. Υπάρχει η δυνατότητα να μετατραπεί η κουζίνα σε ξεχωριστό δωμάτιο, ενώ θα παραδοθεί με εντοιχισμένα έπιπλα, σύμφωνα με την επιθυμία και τις ανάγκες του αγοραστή.
Όλα τα πατώματα είναι δρύινα (μασίφ ξύλο) πλην των μπάνιων που καλύπτονται από πλακάκια. Δύο μεγάλα μπαλκόνια προσφέρουν θέα και κάνουν το διαμέρισμα ακόμα πιο φωτεινό. Επιπλέον το διαμέρισμα περιλαμβάνει: κλιματισμό, ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, διπλά τζάμια, ενεργειακό τζάκι, ξύλινη πυράντοχη πόρτα ασφαλείας, σίτες, ηλεκτρικά παντζούρια και σύστημα συναγερμού που μπορούν να ενεργοποιηθούν και εξ' αποστάσεως.
Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μία κλειστή θέση στάθμευσης με δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου και μια αποθήκη 7 τμ. στο υπόγειο της πολυκατοικίας.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02P2IS
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
88 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 355.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή