Duplex Κάτω Καρβέλι, Καρβέλι, Καλαμάτα

ΚαλαμάταΚάτω Καρβέλι
  • € 110.000
  • 2
  • 60
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Το ακίνητο αυτό είναι ανακαινισμένο, λειτουργικό, σε όμορφο και ήσυχο σημείο. Αποτελείται από δύο ορόφους με άνετους χώρους.

Συγκεκριμένα, το ισόγειο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και 1 μπάνιο, ενώ στον α΄ όροφο θα βρείτε ένα φωτεινό ενιαίο χώρο σαλόνι κουζίνας με τζάκι και 1 w.c..

Η μεζονέτα ανακαινίστηκε το 2013 και προσφέρεται επιπλωμένη και πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές. Ακόμη διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα.
Ανάμεσα στα υπέροχα χαρακτηριστικά αυτής της ιδιοκτησίας, ξεχωρίζει η άνετη βεράντα, η αυλή με τον γραφικό κήπο που περιβάλλεται από έναν παραδοσιακό ξυλόφουρνο, καθώς επίσης και η απεριόριστη θέα προς τους ελαιώνες της Mεσσηνιακής γης.

Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία, καθώς βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Καλαμάτα.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το χωριό Καρβέλι βρίσκεται στις πλαγιές του Δυτικού Ταϋγέτου. Είναι κτισμένο σε υψόμετρο 650 μέτρων και απέχει 19 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα. Στα δυτικά του χωριού εκτείνεται ο ποταμός Νέδοντας και έχει, περίπου, 60 μόνιμους κατοίκους.
Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, ακριβώς πριν από το Καρβέλι υπάρχει μία χαρακτηριστική πηγή στο πλάι του δρόμου, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη του μονοπατιού που διασχίζει μία υπέροχη διαδρομή και οδηγεί στο παραδοσιακό χωριό Λαδά. Επίσης, σε απόσταση, 1,5 χιλιομέτρου από το Καρβέλι, ο επισκέπτης μπορεί να δει την Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Σιδερόπορτα) της οποίας πολλά από τα κτίσματα έχουν ανακαινισθεί τις τελευταίες δεκαετίες. Η μονή πήρε το όνομά της από την σιδερένια πόρτα που έφερε από την Κωνσταντινούπολη ο ιδρυτής της, τον 16ο αιώνα. Επίσης η Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μαζί με άλλα μοναστήρια, αποτέλεσε ορμητήριο της Επανάστασης του 1821.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

EASYHOME
Μεσιτικό γραφείο ακινήτων
Φραντζή 18 Αριστομένους - Καλαμάτα
Τηλ. 27210 22122
Κιν. 698 190 9005
E-mail: hello@easyhome.com.gr
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.easyhome.com.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου, εγγράφων και πιστοποιητικών είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-340 - 30/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή