Duplex Επ. Οδός 7-Νικήτα-Αγ. Νικολάου, 630 72, Τορώνη, Κέντρο, Τορώνη

ΤορώνηΕπ. Οδός 7-Νικήτα-Αγ. Νικολάου, 630 72, Τορώνη
  • € 128.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1009 - Τορώνη Κουφός ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1998 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ντουλάπες, κήπο - Τιμή: 128.000 €
Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές, στο γραφικό Πόρτο Κουφό, πωλείται μια υπέροχη μεζονέτα στον πρώτο όροφο. Με συνολική επιφάνεια 60 τ.μ., αυτή η κατοικία προσφέρει άνεση και ποιότητα διαβίωσης. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι με ενσωματωμένη κουζίνα και ένα μπάνιο με μοντέρνα σχεδίαση. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 1998 με υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρει απεριόριστη θέα στο γαλάζιο της θάλασσας. Τα κουφώματα αλουμινίου και τα πλακάκια στα πατώματα προσδίδουν στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο, ενώ η πόρτα ασφαλείας με τρίαινα προσφέρει ασφάλεια στους κατοίκους. Επίσης, οι εντυπωσιακές ντουλάπες προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Το ακίνητο διαθέτει επίσης έναν όμορφο κήπο, ιδανικό για χαλάρωση και διασκέδαση.

Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.

Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.


Sithon Real Estate

Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη

Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής

ΤΚ: 63072

Κινητό: 6907859220 whats up/viber

Email : sithon.realestate@gmail.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1009 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 128.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή