Duplex, νέα, 210 τμ, Κάτω Τούμπα, Τούμπα

Τούμπα
  • € 900.000
  • 5+
  • 210
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Εάν θέλετε να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως το οποίο προσφέρει ονειρικά ηλιοβασιλέματα τότε αυτή η ρετιρέ-μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας!
Αυτή η καταπληκτική μεζονέτα βρίσκεται στον 4ο & 5ο όροφο μιας μοντέρνας πολυκατοικίας της Πλαστήρα και αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο πρώτο συναντάμε ένα ευρύχωρο και ταυτόχρονα ζεστό σαλόνι με τζάκι και μπαλκόνι 25 τ.μ με απεριόριστη θέα προς το Σεϊχ Σου, το λιμάνι και τον Χορτιάτη. Η μεζονέτα διαθέτει μια μεγάλη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια με ατομικό μπαλκόνι, ένα άνετο μάστερ υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι και ένα επιπλέον λουτρό.
Ανάμεσα στις αναρίθμητες παροχές του ακινήτου είναι η προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού, το τζάκι αερίου, η ενδοδαπέδια θέρμανση, τα διπλά τζάμια και τα κουφώματα αλουμινίου με σίτες και όλα τα χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν στην κατηγορία του έξυπνου σπιτιού. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα φόρτισης αυτοκινήτου.
Οι ιδιοκτήτες της μεζονέτας μπορούν να εξασφαλίσουν ιδιωτικότητα καθώς θα είναι οι μοναδικοί με πρόσβαση στο εσωτερικό ασανσέρ για τον 4ο και 5ο όροφο. Παράλληλα το εσωτερικό ασανσέρ μας οδηγεί στο roof top όπου συναντάμε την εξωτερική θερμαινόμενη και αυτοκαθαριζόμενη πισίνα με ντουζιέρα και χτιστό σαλόνι σ’ ένα φαρδύ μπαλκόνι με κουζινάκι και λουτρό.
Στην τιμή του ακινήτου περιλαμβάνονται επίσης δύο θέσεις στάθμευσης και δύο αποθήκες 13 τ.μ. συνολικά.

Η Πυλαία βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το ευχάριστο κλίμα, χωρίς υγρασία, ο χαμηλός συντελεστής δόμησης και το αυξημένο ποσοστό πρασίνου καθιστούν την Πυλαία ιδανική και περιζήτητη περιοχή κατοικίας. Μια ήσυχη περιοχή με υψηλή ποιότητα ζωής που προσφέρει πολλές ανέσεις και υπηρεσίες που χρειάζονται οι οικογένειες, όπως καλά σχολεία, πάρκα, παιδικές χαρές και υγειονομικές υπηρεσίες.
Επιπλέον, η Πυλαία έχει έντονο αίσθημα κοινότητας, με πολλά πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, όπως το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία προστάτη του χωριού, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική ευκαιρία για τις οικογένειες να συμμετάσχουν και να δημιουργήσουν σχέσεις με άλλες οικογένειες στην περιοχή.

Προσβασιμότητα: Η Πυλαία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 11 χιλιομέτρων από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία και 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, ενώ η άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό την φέρνει κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

Επενδυτική Δύναμη: Η Πυλαία, γνωστή για την υψηλή ποιότητα ζωής, το όμορφο περιβάλλον της, τις υποδομές της και την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, φιλοξενεί έναν αυξανόμενο αριθμό επιχειρήσεων και έχει γίνει μια δημοφιλής τοποθεσία για επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων, με υψηλή ζήτηση για στέγαση υψηλής ποιότητας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SOV2 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
210 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή