Duplex Αχλαδοχώρι, Κέντρο, Πεταλίδι

ΠεταλίδιΑχλαδοχώρι
  • € 250.000
  • 3
  • 230
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μονοκατοικία με θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη θάλασσα σε οικόπεδο 2.500 τ.μ. Ο ισόγειος όροφος φιλοξενεί το σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, ξεχωριστό χώρο κουζίνας, και μεγάλο μπάνιο. Ο πρώτος όροφος πάνω από το ισόγειο φιλοξενεί δυο υπνοδωμάτια και ενα άνετο μπάνιο,υπάρχει επίσης μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Στον κήπο υπάρχει ξεχωριστή αποθήκη και γκαράζ με αυτόματη πόρτα 50 τ.μεπίσης υπάρχει και δεύτερη μικρότερη μεταλλική αποθήκη και χρησιμοποιείται για αποθήκη. Το κτήμα μας είναι περιφραγμένο με συρματόπλεγμα και υπάρχει αυτόματη καγκελόπορτα για την είσοδο σε αυτό. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με σύστημα συναγερμού, καμερών και σύστημα ζωνών λέιζερ. Η θέρμανση γίνεται από το καζάνι αδράνειας (Boiler) στο υπόγειο της οικίας το οποίο τροφοδοτείται από των ήλιο καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς τα ηλιακά πάνελ περιστρέφονται αυτόματα μαζί με τον Ήλιο. Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE

Πωςμπορώ να αγοράσω:Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα τουεκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο καιοποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστήςανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σαςκατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.Ποιαείναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς ___

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος 1%

Πολιτικός Μηχανικός 400€

Μεσιτικό γραφείο 2% + ΦΠΑ



Προσοχή!Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικήςταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1571699 - 20/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία τηλεθέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή