Duplex Σελλία, Σελλία, Βάμος

ΒάμοςΣελλία
  • € 70.000
  • 3
  • 65
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Βάμος Σελλία ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ημιτελής μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 65 τ.μ. σε οικόπεδο 200 τ.μ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και κήπο.
Στο ισόγειο βρίσκεται η σαλοκουζίνα και το μπάνιο και στον όροφο δυο υπνοδωμάτια με άνετη βεράντα με θέα θάλασσα. Υπάρχει επιλογή να παραδοθεί ολοκληρωμένη σε τρείς μήνες με ανάλογο κόστος. Απέχει 5 χλμ. από το Βάμο.

Το χωριό του Βάμου βρίσκεται 190 μ. πάνω από την θάλασσα στην επαρχία του Αποκόρωνα, περίπου 25 χλμ., από τα Χανιά. Η ιστορία του Βάμου πάει πίσω μέχρι τον 8ο αιώνα και αργότερα η παρουσία των Ενετών τον 16ο αιώνα επηρέασε έντονα την τοπική αρχιτεκτονική. Στα μέσα το 19ου αιώνα υπό την Οθωμανική κατοχή η πόλη  ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα της επαρχίας Σφακίων. Αυτό οδήγησε σε μεγάλη ανάπτυξη της περιοχής με νέα οικήματα και παλάτια. Η ιστορική και αρχιτεκτονική κληρονομιά είναι άψογα διατηρημένη και σε καλεί να επισκεφτείς την πόλη και να διασχίσεις τα σοκάκια της. Η περιοχή περιβάλλεται από πράσινο και προσφέρει πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων, τράπεζας, Ιατρικού Κέντρου, Αστυνομικού τμήματος, και δημοτικού σχολείου. Οι παραλίες των Καλυβών και της Αλμυρίδας απέχουν πέντε λεπτά οδήγησης και η μεγάλη παραλία της Γεωργιούπολης απέχει δέκα λεπτά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2630 - 15/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 70.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή