Γκαρσονιέρα Διοικητήριο, Μαρτίου, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΔιοικητήριο
  • € 148.000
  • 2
  • 51
  • 1
  • 8
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1912 - Θεσσαλονίκη Δήμος Διοικητήριο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 8 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 51 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1964 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, ανελκυστήρα, A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 148.000 € Μόλις στα 100 μέτρα από τη θάλασσα και το Μέγαρο Μουσικής, και 10 περπάτημα από στάση μετρό. Ρετιρέ γωνιακό πολύ φωτεινό και ευχάριστο (νοτιοανατολικό) και με πολύ μεγάλο μπαλκόνι (40τμ), με τέντα και θέα. Έχει ασανσέρ και aircondition. Επιπλέον διαθέτει καινούριο καυστήρα αερίου.
Διαθέτει κουζίνα ξεχωριστή καινούρια (με μπαλκονόπορτα και παράθυρο), σαλόνι ξεχωριστό (με μπαλκονόπορτα και παράθυρο), υπνοδωμάτιο (με μπαλκονόπορτα και παράθυρο), WC και χωλάκι.
Σε όλα τα κουφώματα υπάρχουν σίτες.
Πρόκειται για επενδυτικό ακίνητο, το οποίο είναι ήδη και πάντα νοικιασμένο, ενώ είναι ιδανικό και για airbnb. Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1912 - 05/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
51 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
8° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 148.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1964
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή