Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Ψυρρή, Κέντρο Αθήνας

Κέντρο Αθήνας
  • € 290.000
  • 2
  • 56
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα μοναδικό στούντιο διαμέρισμα στην πολυσύχναστη γειτονιά του Ψυρρή στην Αθήνα, στη δημοφιλή οδό Μιαούλη. Στο σύνολο του είναι 55,55 τ.μ. και ανακαινίστηκε πλήρως τον Ιούνιο του 2023. Είναι κατασκευασμένο με υλικά κορυφαίας ποιότητας, επιδεικνύοντας ένα εξαιρετικό μείγμα σύγχρονης αισθητικής και λειτουργικότητας.

Με συνεχείς πλήρεις κρατήσεις στο Airbnb από την πρώτη μέρα, αυτό το ακίνητο προσφέρει μια δελεαστική δυνατότητα επένδυσης με μεγάλες αποδόσεις. Με την ικανότητά του να φιλοξενεί έως και τέσσερα άτομα είναι η ιδανική επένδυση για όσους ψάχνουν ένα επικερδές ακίνητο.

Βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από ένα λεπτό με τα πόδια από το σταθμό του Μετρό Μοναστηράκι και παρέχει άμεση πρόσβαση τόσο στο Αεροδρόμιο όσο και στο λιμάνι του Πειραιά. Μπαρ, καφετέριες, μοναδικά καταστήματα και αρχαιολογικοί χώροι είναι μόλις λίγα βήματα μακριά.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το περιζήτητο στούντιο διαμέρισμα στου Ψυρρή, που προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό εξαιρετικού σχεδιασμού και επενδυτικών δυνατοτήτων.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η περιοχή του Ψυρρή είναι μία από τις πιο παλιες της Αθήνας, με την πρώτη ιστορική αναφορά της να γίνεται το 1687. Βρισκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης δίπλα από το Μοναστηράκι και όπως κάθε ζωντανή συνοικία έχει περάσει από πολλά και διάφορα στάδια, κάτι το οποίο είναι εμφανές και στην αρχιτεκτονική των κτιρίων της. Νεοκλασικά και κατοικίες του Μεσοπολέμου συνυπάρχουν με ένα μοναδικό τρόπο με κτίρια τα οποία για χρόνια στέγαζαν βιοτεχνίες και εμπορικούς χώρους. Η σύγχρονη γειτονιά του Ψυρρή είναι πόλος έλξης όλων των καλλιτεχνικών κοινοτήτων της πόλης όπως μουσικών, εικαστικών και designers, οι οποίοι συχνά έχουν τα studio τους εδώ, αλλά και φυσικά των τουριστών. Είναι σημείο αναφορας της νυχτερινής ζωής της Αθήνας και οι επιλογές για μπαρ και εστιατόρια είναι απεριόριστες. Εξυπηρετείται άριστα από τις συγκοινωνίες και ο σταθμος ΜΕΤΡΟ Μοναστηρακι είναι 5 πέντε περπάτημα από την κεντρικότερη πλατεία του Ψυρρή, την Πλατεία Ηρώων. Αδιαμφισβήτητα πλέον η περιοχή έχει μια από τις υψηλότερες επενδυτικές αποδόσεις στην αγορά ακινήτων της Αθήνας και προσελκύει το ενδιαφέρον επενδυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SOXX - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
56 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 290.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή