Duplex Κουντουριώτου Παύλου, 99, Νέοι Επιβάτες, Θερμαϊκός

ΘερμαϊκόςΚουντουριώτου Παύλου, 99
  • € 190.000
  • 4
  • 120
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΩΡΟΦΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΟΥ 2004 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΑΞΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΜΕ 3ΔΣΚ2WC ΙΔΙΩΤΙΚΟ PARKIN ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ.120τμ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Τιμή Πώλησης 190000€

Η Μεζονέτα πωλείται από Ιδιώτη χωρίς μεσιτική αμοιβή, βρίσκεται στον τρίτο όροφο 3οροφης οικοδομής (ρετιρέ) 3ος-4ος με εσωτερική σκάλα με κεραμοσκεπή.
Είναι κατασκευής του 2004 στην καρδιά των Νέων Επιβατών στην περιοχή "Μπαξές" του Δήμου Θερμαϊκού.

Η μεζονέτα βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα στην καλύτερη παράλια της περιοχής. Έχει φανταστική θέα, και μπροστά της βρίσκονται όλα τα beach bar, τα καφέ και οι ταβέρνες των Νέων Επιβατών.
Η οικοδομή διαθέτει ασανσέρ.
Μπαίνοντας στην μεζονέτα υπάρχει μία εντυπωσιακή, μεγάλη και φωτεινότατη διαμπερής σάλο-κουζινα με ευρύχωρα ντουλάπια σε σχήμα γωνίας .
Στο σαλόνι υπάρχει ένα μοντέρνο ενεργειακό τζάκι.
Δίπλα στο σαλόνι υπάρχει εσωτερική αποθήκη, ένα WC με ντουζιέρα και έπιπλο μπάνιου.
Σε αυτόν τον όροφο υπάρχουν δυο μεγάλα μπαλκόνια, το ένα σε απόστασή αναπνοής από τη θάλασσα έχει υπέροχη και απρόσκοπτη θέα όλου του Θερμαΐκού και το δεύτερο βλέπει πίσω σε μεγάλη ανοιχτωσια και πράσινο.

Η εσωτερική σκάλα είναι μοντέρνα και βολική και οδηγεί στον επάνω όροφο όπου υπάρχει ένα χωλ και τρία μεγάλα δωμάτια το κάθε ένα από τα οποία διαθέτει μια μεγάλη ντουλάπα. Επίσης υπάρχει ένα πολύ ευρύχωρο και φωτεινό μπάνιο με μεγάλο φεγγίτη, το οποίο έχει και μπανιέρα και ντουζιέρα καθώς επίσης και ένα μεγάλο έπιπλο μπάνιου.
Το επάνω μπαλκόνι έχει ακόμη πιο φανταστική θέα σε όλο τον Θερμαΐκό έως την Θεσσαλονίκη.
Η μεζονέτα έχει ιδιαίτερα όμορφη και μοντέρνα διαρρύθμιση είναι πλήρως επιπλωμένη με όλες τις ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές και τις ανέσεις που την καθιστούν ένα αναζωογονητικό περιβάλλον διαμονής.
Διαθέτει γρανιτοπλακάκι σε καλαίσθητες χρωματισμούς και στους δύο ορόφους , πόρτα ασφαλείας, συνθετικά ενεργειακά κουφώματα διπλής υάλωσης, ανακλινόμενα με σίτες. Υπάρχουν δύο κλιματιστικά, θυροτηλεόραση, θέρμανση με ατομικό λέβητα πετρελαίου και έτοιμη εγκατάσταση για λέβητα αερίου, τέντες και αντιανεμικά νάυλον.
Ακόμη διαθέτει αποκλειστική θέση πάρκιγκ γραμμένη στο συμβόλαιο στην πυλωτή και υπάρχει και ελεύθερο πάρκινγκ στην οικοδομή που μπορεί να φιλοξενήσει και άλλα αυτοκίνητα της οικογένειας.
Στο ακίνητο υπάρχει Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου
Η Μεζονέτα είναι κατάλληλη για Μόνιμη η Εξοχική κατοικία αλλά και για εκμετάλλευση γιατί είναι σε Άκρος τουριστική και αναπτυγμένη περιοχή.
Είναι μία μεζονέτα όνειρο ζωής σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση μπροστά στην θάλασσα, και πολύ κοντά σε σούπερ μάρκετ στάσεις λεωφορείων Ξενοδοχείων, αγορά, καταστήματα εστίασης, απέχει από την Θεσσαλονίκη μόλις 30χλμ. Αλλά και πολύ κοντά στο Αεροδρόμιο.

Μια αγορά που αναμφίβολα συμβάλλει σε μία ποιοτική ζωή.
Η Πώληση είναι από ιδιώτη, η Μεζονέτα δίδετε με όλα τα έπιπλα και οικιακές συσκευές. Αρχική τιμή 190000€ Τιμή συζητήσιμη
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4882829 - 19/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης