Τριάρι πέμπτος όροφος, Αγία Βαρβάρα, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο
  • € 500.000
  • 4
  • 141
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Η όμορφη αυτή μεζονέτα βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο και συνδυάζει την άνεση με εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται στον 5ο και 6ο όροφο μιας νέας πολυκατοικίας με συνολικούς χώρους 141 τ.μ. που εκτείνονται σε δύο επίπεδα. Η κύρια είσοδος οδηγεί σε έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο που φιλοξενεί το σαλόνι με κεντρικό τζάκι, την τραπεζαρία και την εντοιχιζόμενη κουζίνα. Ο χώρος του καθιστικού και της τραπεζαρίας οδηγεί στο μπαλκόνι με πανοραμική θέα. Εσωτερική μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο που φιλοξενεί τη master κρεβατοκάμαρα, δύο ακόμη υπνοδωμάτια και το μπάνιο, καθώς και ένα μεγάλο μπαλκόνι με patio και χτιστό BBQ που διαθέτει απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Η εκπληκτική αυτή μεζονέτα διαθέτει, επίσης, αυτόνομη θέρμανση, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, τέντες, μία ανοιχτή θέση στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο. Βρίσκεται σε ανοιχτή, ασφαλή και φιλική με τα κατοικίδια περιοχή, σε κοντινή απόσταση από μέσα μαζικής μεταφοράς, σταθμούς μετρό, εμπορικά κέντρα, αθλητικές εγκαταστάσεις. Μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια οικογενειακή μεζονέτα με ανέσεις και πανοραμική θέα.

Τοποθεσία: Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μόλις 5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις απέναντι από την ανακατασκευή της Μαρίνας Φλοίσβου και του πολιτιστικού κέντρου Σταύρος Νιάρχος.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί την αυθεντικότητά της, το Παλαιό Φάληρο προσφέρει μεγάλες παραθαλάσσιες διαδρομές για περπάτημα, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και κλαμπ. Το Παλαιό Φάληρο είναι μια περιοχή με επενδυτικό ενδιαφέρον για οικογένειες, για αγοραστές που επιζητούν να έχουν αποδόσεις για την επένδυσή τους, αλλά και για τα νοικοκυριά, καθώς βρίσκεται κοντά στα σχολεία, τα πολιτιστικά κέντρα, τον Εθνική Όπερα, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τις μαρίνες.
Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της ακτής. Προσφέρει, εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία, ενώ βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας δυνατότητα μιας γρήγορης απόδρασης στα νησιά. Επιπλέον, απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε έντονα από την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της Μαρίνας Φλοίσβου μαζί με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για επένδυση ακινήτων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SRB9 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
141 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή