Duplex, νέα, 116 τμ, Δικηγορικά, Βούλα

Βούλα
  • € 1.100.000
  • 3
  • 116
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Property Description

Μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα σε μια πολύ όμορφη και ήσυχη περιοχή της Κάτω Βούλας, σε ένα νεόδμητο κτίριο σύγχρονων προδιαγραφών, αναπτύσσεται μια πολύ όμορφη ρετιρέ μεζονέτα 3ου και 4ου ορόφου συνολικής επιφανείας 116 τμ.
Αποτελείται από το πρώτο επίπεδο επιφάνειας 80 τμ, που περιλαμβάνει 1 master υπνοδωμάτιο, 1 WC, κουζίνα, καθιστικό και τραπεζαρία. Διαθέτει εξώστη με πέργκολα στο πίσω μέρος της κατοικίας και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι στο μπροστινό μέρος αυτής με πανοραμική θέα. Ανεβαίνουμε με εσώτερική σκάλα στο δεύτερο επίπεδο επιφάνειας 36 τ.μ. που αποτελείται από ένα master υπνοδωμάτιο και ένα μεγάλο ευρύχωρο μπαλκόνι με πισίνα και θέα προς το παραλιακό μέτωπο. Αποτελεί ένα smart house που διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ, αντλία θερμότητας, φωτοβολταϊκά για εκμετάλλευση στους κοινόχρηστους χώρους και πλήρη ιδιωτικότητα. Βρίσκεται πλησίον καταστημάτων και δημοσίου νοσοκομείου, σε πολύ μικρή απόσταση από το παραλιακό μέτωπο για όμορφες στιγμές χαλάρωσης και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Location Description

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.
Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SEWI - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
116 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή